Македонски хакери срушили сајтове Дуа Липе и Рите Оре, док Липа опет провоцира!

Македонски Анонимуси објавили су да су били срушили сајт енглеске певачице албанског порекла Дуа Липе, након што је на друштвеним мрежама објавила карту Велике Албаније и поруке о Косову.

Забава 24.07.2020 | 18:02
Македонски хакери срушили сајтове Дуа Липе и Рите Оре, док Липа опет провоцира!

АнонОпсМКД је синоћ на Твитеру објавио да је преузео званични сајт Дуа Липе и да су то урадили "чисто у научне сврхе за оне који мисле да немају капацитет" и да неће бити функционална један сат и да тренутно изгледа овако: хттпс://и.имгур.цом/НqН6т7н.пнг.

Нешто касније је та група објавила и да је другу певачицу албанцког порекла Риту Ору "послала на њиву да оре два сата, што је доста за почетак", однсно да је преузела и њен сајт.

"Косово је већ постављено на све мапе, као део Србије", написали су македонски Анонимуси (тwиттер.цом/МкдОпс).

Иначе албанска певачица не престаје да шокира, па је тако након приче о Косову и пропагирању Велике Албаније сада представила српски производ као албански – ајвар, који је још пре осам година добио међународни сертификат од Светске организације за интелектуалну својину (WИПО) са седиштем у Женеви. Из лесковачког Удружења најављују покретање поступка против светске поп звезде.

Гостујући у емисији код Шона Еванса у емисији "Хот онес", у којем познате личности једу љута крилца и одговарају на питања, дала је скандалозан одговор о омиљеној храни. Када ју је водитељ питао који је албански деликатес који би свако требало да проба пре него што умре, Дуа се није премишљала ни секунде, већ је одмах рекла “ајвар”. А онда је почела да објашњава како се спрема.

- То је као смеса од печене паприке, добија се у тегли, љуто је, дивно је и иде уз све! Уз јаја, тост, уз питу од спанаћа која је још један албански специјалитет - рекла је она.

Наредни кадар у емисији, док она још прича о овом специјалитету, је слика ајвара и то она на којој пише - Лесковачки ајвар.

Спорну изјаву можете да погледате у 17 минуту овог видеа:

Извор: Бета/Информер Фото: Геттy имагес

Коментари / 0

Оставите коментар