Makedonski hakeri srušili sajtove Dua Lipe i Rite Ore, dok Lipa opet provocira!

Makedonski Anonimusi objavili su da su bili srušili sajt engleske pevačice albanskog porekla Dua Lipe, nakon što je na društvenim mrežama objavila kartu Velike Albanije i poruke o Kosovu.

Zabava 24.07.2020 | 18:02
Makedonski hakeri srušili sajtove Dua Lipe i Rite Ore, dok Lipa opet provocira!

AnonOpsMKD je sinoć na Tviteru objavio da je preuzeo zvanični sajt Dua Lipe i da su to uradili "čisto u naučne svrhe za one koji misle da nemaju kapacitet" i da neće biti funkcionalna jedan sat i da trenutno izgleda ovako: https://i.imgur.com/NqN6t7n.png.

Nešto kasnije je ta grupa objavila i da je drugu pevačicu albanckog porekla Ritu Oru "poslala na njivu da ore dva sata, što je dosta za početak", odnsno da je preuzela i njen sajt.

"Kosovo je već postavljeno na sve mape, kao deo Srbije", napisali su makedonski Anonimusi (twitter.com/MkdOps).

Inače albanska pevačica ne prestaje da šokira, pa je tako nakon priče o Kosovu i propagiranju Velike Albanije sada predstavila srpski proizvod kao albanski – ajvar, koji je još pre osam godina dobio međunarodni sertifikat od Svetske organizacije za intelektualnu svojinu (WIPO) sa sedištem u Ženevi. Iz leskovačkog Udruženja najavljuju pokretanje postupka protiv svetske pop zvezde.

Gostujući u emisiji kod Šona Evansa u emisiji "Hot ones", u kojem poznate ličnosti jedu ljuta krilca i odgovaraju na pitanja, dala je skandalozan odgovor o omiljenoj hrani. Kada ju je voditelj pitao koji je albanski delikates koji bi svako trebalo da proba pre nego što umre, Dua se nije premišljala ni sekunde, već je odmah rekla “ajvar”. A onda je počela da objašnjava kako se sprema.

- To je kao smesa od pečene paprike, dobija se u tegli, ljuto je, divno je i ide uz sve! Uz jaja, tost, uz pitu od spanaća koja je još jedan albanski specijalitet - rekla je ona.

Naredni kadar u emisiji, dok ona još priča o ovom specijalitetu, je slika ajvara i to ona na kojoj piše - Leskovački ajvar.

Spornu izjavu možete da pogledate u 17 minutu ovog videa:

Izvor: Beta/Informer Foto: Getty images

Komentari / 0

Ostavite komentar