Почиње снимање филма о Томи Здравковићу а ево ко ће играти главне улоге!

Након више од годину дана припрема на сценарију и великој пажњи која је посвећена приликом избора глумаца, овог викенда почиње снимање филма о највећем боему међу певачима народне музике – Томи Здравковићу.

Забава 24.07.2020 | 16:53
Почиње снимање филма о Томи Здравковићу а ево ко ће играти главне улоге!

Продуценти Жељко Јоксимовић и Драган Бјелогрлић одлучили су да главну улогу повере глумцу Милану Марићу, док ћемо уз њега у улози Силване Арменулић гледати Тамару Драгичевић. Сценарио за овај романтични биографски филм потписују Никола Пејаковић и Драган Бјелогрлић, а режија је поверена искусном Зорану Лисинцу који је последњих десетак година провео радећи у САД.

У осталим улогама у овом пројекту видећемо и Петра Бенчину, Андрију Кузмановића, Мирјану Карановић, Слободана Боду Нинковића, Марка Јанкетића, Ивана Зекића, као и многе друге.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-07-24/07242020045840.јпг" алт="" wидтх="678" хеигхт="383" />

 Тому Здравковића су звали "песник туге". Певао је из душе, и за душу. Волели су га сви. И они који не слушају народну музику, волели су и слушали Тому. И данас, 30 година после његове смрти, његове песме се слушају и поручују по кафанама. Певају их и поручују и они који не знају ко је био Тома. О њему и његовом животу написано је неколико књига, подигнута су му два споменика, а сада се спрема и филм. На питање 'зашто' покушаћемо да дамо одговор овим пројектом - изјавио је Драган Бјелогрић уочи почетка снимања.

Извор: Ало.рс Фото: Александар Летић

Коментари / 0

Оставите коментар