Миле усред пандемије напунио клуб у Хрватској!

Чини се да је певачу Милету Китићу новац важнији од свега, па је у јеку пандемије одржао наступ у једном клубу на Хрватском приморју, и то пред више од 1.000 људи!

Забава 24.07.2020 | 14:03
Миле усред пандемије напунио клуб у Хрватској!

Иако не би требало да буде тако, будући да важи за једног од најбогатијих певача на нашој естради, Китићу није пало на памет да откаже наступе, макар док се ситуација са коронавирусом не стабилизује. 

То што се у Хрватској, као и у свим земљама региона, коронавирусом дневно зарази неколико стотина људи, а број смртних случајева је већи него икад, Китића није претерано потресло, па је искористио прилику да фино заради и забави се са својом публиком.

Ако је судити по снимцима који су се појавили на друштвеним мрежама, у клубу је било готово 1.000 људи, који осим што нису имали заштитне маске, нису испоштовали ни препоручено растојање.

Јоксимовићу одложен концерт у Опатији

Концерт Жељка Јоксимовића који је био заказан за 24. јул у Опатији одложен је до даљег, саопштили су званичници Фестивала „Опатија“, на којем је српски певач требало да наступи.

- Иако је наступ Жељка Јоксимовића правовремено добио све потребне дозволе и испуњени су сви епидемиолошки услови, добили смо обавештење од МУП-а да се привремено не дозвољава улазак у Републику Хрватску грађанима трећих суседних земаља. Из тог разлога смо присиљени да откажемо наступ Жељка Јоксимовића планиран за 24. 7. 2020. на Летњој позорници у Опатији. Чим епидемиолошки услови то допусте, у најкраћем могућем року објавићемо датум наступа - стоји у саопштењу организатора.

Док људи са естраде кукају да немају наступе, а чак и оне заказане отказују због свести о опасности од ширења овог опасног вируса, Миле је спојио лепо и корисно, па је, осим што је зарадио, одлучио да се неко време башкари на Хрватском приморју са ћерком Еленом.

Фолкеров ПР Иван Јурковић се овим поводом огласио за "Ало!" и до детаља пренео како је протекао наступ у Хрватској.

-Милетов наступ у Биограду одржао се у складу са мерама које је у Хрватској издао штаб цивилне заштите. Будући да је клуб у којем је Миле наступао уствари простор на отвореном, није било обавезно ношење маски. То је у Хрватској обавезно само у јавним превозима и трговинама. На улазу и неколико разних места међу публиком су се налазила средства за дезинфекцију руку, а број улазница које су се пустиле у продају био је ограничен што је такође у складу са мерама које је до тог тренутка издао штаб. Милета је публика жељно ишчекивала будући да свако лето наступа по Далмацији па су срећни што је упркос пандемији њихов омиљени певач и ове године наступао у њиховом граду по ,,новим нормалним" правилима - рекао је Милетов ПР Иван.

Извор: Ало.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар