Mile usred pandemije napunio klub u Hrvatskoj!

Čini se da je pevaču Miletu Kitiću novac važniji od svega, pa je u jeku pandemije održao nastup u jednom klubu na Hrvatskom primorju, i to pred više od 1.000 ljudi!

Zabava 24.07.2020 | 14:03
Mile usred pandemije napunio klub u Hrvatskoj!

Iako ne bi trebalo da bude tako, budući da važi za jednog od najbogatijih pevača na našoj estradi, Kitiću nije palo na pamet da otkaže nastupe, makar dok se situacija sa koronavirusom ne stabilizuje. 

To što se u Hrvatskoj, kao i u svim zemljama regiona, koronavirusom dnevno zarazi nekoliko stotina ljudi, a broj smrtnih slučajeva je veći nego ikad, Kitića nije preterano potreslo, pa je iskoristio priliku da fino zaradi i zabavi se sa svojom publikom.

Ako je suditi po snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama, u klubu je bilo gotovo 1.000 ljudi, koji osim što nisu imali zaštitne maske, nisu ispoštovali ni preporučeno rastojanje.

Joksimoviću odložen koncert u Opatiji

Koncert Željka Joksimovića koji je bio zakazan za 24. jul u Opatiji odložen je do daljeg, saopštili su zvaničnici Festivala „Opatija“, na kojem je srpski pevač trebalo da nastupi.

- Iako je nastup Željka Joksimovića pravovremeno dobio sve potrebne dozvole i ispunjeni su svi epidemiološki uslovi, dobili smo obaveštenje od MUP-a da se privremeno ne dozvoljava ulazak u Republiku Hrvatsku građanima trećih susednih zemalja. Iz tog razloga smo prisiljeni da otkažemo nastup Željka Joksimovića planiran za 24. 7. 2020. na Letnjoj pozornici u Opatiji. Čim epidemiološki uslovi to dopuste, u najkraćem mogućem roku objavićemo datum nastupa - stoji u saopštenju organizatora.

Dok ljudi sa estrade kukaju da nemaju nastupe, a čak i one zakazane otkazuju zbog svesti o opasnosti od širenja ovog opasnog virusa, Mile je spojio lepo i korisno, pa je, osim što je zaradio, odlučio da se neko vreme baškari na Hrvatskom primorju sa ćerkom Elenom.

Folkerov PR Ivan Jurković se ovim povodom oglasio za "Alo!" i do detalja preneo kako je protekao nastup u Hrvatskoj.

-Miletov nastup u Biogradu održao se u skladu sa merama koje je u Hrvatskoj izdao štab civilne zaštite. Budući da je klub u kojem je Mile nastupao ustvari prostor na otvorenom, nije bilo obavezno nošenje maski. To je u Hrvatskoj obavezno samo u javnim prevozima i trgovinama. Na ulazu i nekoliko raznih mesta među publikom su se nalazila sredstva za dezinfekciju ruku, a broj ulaznica koje su se pustile u prodaju bio je ograničen što je takođe u skladu sa merama koje je do tog trenutka izdao štab. Mileta je publika željno iščekivala budući da svako leto nastupa po Dalmaciji pa su srećni što je uprkos pandemiji njihov omiljeni pevač i ove godine nastupao u njihovom gradu po ,,novim normalnim" pravilima - rekao je Miletov PR Ivan.

Izvor: Alo.rs Foto: printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar