Ово су сви познати Срби који су били у паклу дроге!

Бане Видаковић и афера хероин Србију је током викенда затекла вест да је Бане Видаковић, глумац познат и по серијалу "Курсаџије", ухапшен са 30 грама хероина

Забава 21.07.2020 | 20:27
Ово су сви познати Срби који су били у паклу дроге!

Многе наше познате личности су конзумирале дрогу и то признале, неки су били хапшени, а неки нису могли да се избаве из канџи овог ужасног порока.

Бане Видаковић и афера хероин Србију је током викенда затекла вест да је Бане Видаковић, глумац познат и по серијалу "Курсаџије", ухапшен са 30 грама хероина.

Подсећамо, српски глумац Бранко Видаковић ухапшен је у суботу на Врачару, када је код њега пронађена дрога.Наиме, полиција је дошла по пријави где су затекли М.И. (40) како излази из гараже у којој се налазио хероин. Он је, након тога, заједно са Видаковићем ушао у аутомобил марке “форд”.

У тренутку када им је полиција пришла, М.И. је кренуо нагло уназад и том приликом ударио у друго возило, након чега се зауставио. Пошто је одбио да отвори врата полицајац је сломио стакло и успео да га извуче из кола.

Претресом је утврђено да је М.И. у хируршкој маски коју је носио на лицу крио три кесице са око десет грама хероина.

Полиција је претресла и сумњиву гаражу у којој је пронађено осам кесица са више од 20 грама хероина, а у просторијама које је користио Видаковић пронађене су две дигиталне вагице и још две кесице са више од пет грама хероина.

Џеј кокаин пробао у иностранству Џеј је неколико пута цитирао Аргентинског фудбалера Клаудија Каниду говорећи: "Ако је кокаин дрога, онда сам ја наркоман". Овај певач је открио да је кокаин пробао са 19 година када је путовао у Амстердам.

Бане "Саншајн" осуђен због "спида" Бранислав Бојовић, фронтмен групе "Саншајн", осуђен је 6. априла 2016. пред Трећим основним судом на 10 месеци кућног затвора због напада на припаднике Интервентне јединице и поседовања "спида", у априлу 2014. године код Аде циганлије.

Бојовић је на главном претресу упорно понављао да није нарко дилер, али и да је он био жртва прекомерне силе коју су против њега употребили припадници Интервентне. С друге стране, тужилаштво је тврдило да је Саншајн повредио једног од полицајаца који су га приводили, као и да није хтео да преда дрогу која је нађена у његовом поседу.

Познати хип-хоп музичар је за поседовање дроге и напад на полицајца приликом хапшења понудио признање кривице у замену за условну казну. Ипак, чињеница да је Бојовић ухапшен са "спидом", као и да је напао полицајце, навела је тужилаштво да за Бојовића ипак захтева казну затвора.

Милић Вукашиновић: "Не кријем, пробао сам дрогу" Певач Милић Вукашиновић такође је поделио с јавношћу своја искуства с дрогом и навео како се некада знало ко се дрогира."Чинили су то рокери, а народњаци су пили ракију! Али, давно су прошла времена кад се знало ко је ко. Не кријем пробао сам и ја дрогу, јер да нисам не бих знао шта све дрога може да уради са човеком", рекао је Милић Вукашиновић, који је имао великих проблема са алкохолизмом, док му се дрога смучила због силних мука које је прошао због зависности његове ћерке. Његова ћерка је преминула 2018. године.

Обећала ми је да ће бити нормална и да се више неће дрогирати. Мислио сам да ће све кренути набоље јер је покренула неки бизнис са дечком, планирали су да иду и на море. Ми смо се у Београд вратили у уторак увече, а она је у то време умирала у Сарајеву. Мени су тек ујутру јавили да ми се ћерка предозирала. Кажу да је преминула око поноћи - рекао је Милић Вукашиновић за "Блиц" у исповести након смрти ћерке.

Виктор Савић ухваћен са марихуаном Глумац је 2006. био осуђен на новчану казну од 60.000 динара због поседовања дроге. Виктор Савић, Игор Грубор и Немања Перић ухапшени су 16. фебруара на углу улица Краља Петра и Кнеза Михаила. Глумац је од Грубора купио 1,30 грама марихуане, док је 0,48 грама хашиша већ имао код себе.

Током суђења Савић је потврдио да је дрога била његова, али је рекао и да није знао да је забрањено имати је.

Аца Лукас признао да је користио дрогу. Фолкер је проговорио о проблему који је имао са дрогом.

Кад сам снимио „Песму од бола“, имао сам само 57 кила. Зна се и зашто, да сад не улазим у те тешке животне приче. Јео сам једном у четири дана, мало сам спавао, виленио итд. Стварно сам изгледао као индијанска баба. Имао сам један кич каиш, који још увек чувам и он је сав у рупама. Толико сам био мршав- навео је тада Аца Лукас. Причало се да је Лукас био уживалац кокаина, а да је са том опаком дрогом изашао на крај.

Тешко је, али је могуће. Ја додуше нисам користио хероин и нисам имао ту врсту пропадања организма, мозга... свега. Али, као човек у озбиљним годинама који има децу, схватио сам да је то болест и да морам да се извучем. И извукао сам се - рекао је он пре неколико година.

Дадо Глишић популарни певач је наводно имао проблем са кокаином. Лечио се дуже време па изашао као победник.

Истина је да је иза мене тешка животна борба из које сам, уз божју помоћ, изашао као победник. Био сам млад и прилично разочаран у све што нам се дешавало... Није срамота пасти, срамота је не устати - изјавио је једном приликом Дадо Глишић.

Покојни Игор Первић проблеми због хероина У пакао дроге ушао је са 13 година, а његово искуство је још горе. Имао је озбиљних проблема због коришћења хероина.

Отишао сам у Лондон на детоксикацију и за 24 сата под анестезијом променили су ми крв, извукли све отрове и блокирали центре у мозгу како не бих могао ништа да осетим ако поново узмем дрогу - изјавио је Первић током живота.

Игор Первић је преминуо у 52. години у априлу прошле године.

Дрога уништила певаче - Дрога је уништила и животе многим познатих у Србији. Српски фолкер Родољуб Рођа Раичевић умро је 7. октобра 2001. године, у 44. години, а пронађен је мртав у једном стану у улици 27. марта услед предозирања.

Легендарна глумица Соња Савић (47), преминула је 2008. године у свом стану у Београду од последица предозирања наркотицима. Комшије преминуле глумице рекле су да је Соња последњих дана изгледала врло лоше. "Била је бледа, изгледала је веома лоше и више је него очито било да је стално дрогирана. У стану није било уопште намештаја, а на све стране налазили су се шприцеви. Соња је спавала само на једном старом душеку", причале су комшије.

Савићева је била блиска и са члановима групе ЕКВ. Веома је тужно да је свима њима, целој једној њиховој постави - Милану Младеновићу, Бојану Печару и Маргити Стефановић, дрога уништила живот.

Раста конзумира марихуану. Репер Стефан Ђурић Раста више пута је усликан како конзумира марихуану, а једном приликом је чак и рекао:- Моје мишљење је да траву треба пробати са 18 година. Ја сам ту направио грешку, био сам много млад. Треба је пробати кад си зрео и кад можеш да схватиш шта је то.

(Еспрессо)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Мики

21.07.2020 19:04

Људски је гријесити.Подрска свима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Андриц

21.07.2020 20:15

Ниси у праву.Није скренуо у једносмјерну улицу па слуцајно погријесио.Како мозес ово оправдавати.Фуј...

Name

Овај Андриц

22.07.2020 13:44

Ко моја пуница у све се разуме.

Name

ИМА ЛИ ЛЕКЦИЈЕ

21.07.2020 19:16

НЕМА. НИСУ КРИВИ ОВИ ЉУДИ. КО НАБАВЉА. ПОЛИТИЦАРИ. ОГАВНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

забринута

21.07.2020 19:39

А Ивањица,она је крива за нове генерације ,све се зна а нико у затвору,

ОДГОВОРИТЕ
Name

И .Сарајево

21.07.2020 19:44

Све ми је јасно али откуд Аца Лукас са овим наркоманима???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко89

21.07.2020 20:03

Ма све те познатије певаљке сигурно понекад потегну..па онда редаљка по хотелима... Залосно ал истинито. Јел ви мозда мислите да сви они а нароцито "оне" зиве само од пјевања?

ОДГОВОРИТЕ