Аца Лукас брутално одговорио албанској певачици: Косово је Србија! Д*вај Липа!

Певачица Дуа Липа је недавно честитала 12. годишњицу тзв. независности самопроглашене републике Косово а и поставила фотку мапе велике Албаније чиме је покренула лавину коментара.

Забава 21.07.2020 | 15:47
Аца Лукас брутално одговорио албанској певачици: Косово је Србија! Д*вај Липа!

Поред Дуе, и певачица Рита Ора воли да свакодневно провоцира своје пратиоце и поносно истиче своје албанско порекло. Она је чак пре две године била ангажована од стране Косовских власти, па је чак за Дан независности и запевала у Приштини.

Ипак, ови потези су наравно наишли на критике многих, а један од њих је и певач Аца Лукас, који се огласио на свом Инстаграму:

"Косово је Србија! Дувај Липа! Господо, наз̌алост и уз извињење свима онима који су и написали нес̌то паметно, ја ћу бити принуђен да искљуц̌им коментаре. Разлог је оц̌игледан! Изненадна појава разноразних неписмених, необразованих, неваспитаних неандерталаца, ме је натерала да то урадим! Не пада ми на памет да ово прерасте у расистичку свађу болесних и фрустрираних идиота! Сви који ме познају, добро знају да чиста образа певам у свим деловима еx Ју, и тако ће бити и даље! Међутим, моја савест и образ ми налажу да на овакве провокације, ничим изазване, имам потпуно право да одговорим дотичној уметници! За разлику од ње, мени ово нико није платио, ово је мој патриотизам, и уз поштовање свих вера и нација, чији патриотизам свакога поштујем, дозволићете да искажем незадовољство и одговорим на њену провокацију! То је моје право и нико ми га не може оспорити! Псовке које су упућене мени, од разноразних недоречених и исфрустрираних ликова ми нису сметале, али нећу дозволити да ово кометарисање прерасте у шовинистичку оргију разноразних доконих кретена! Шта сам имао, рекао сам. И то је само одговор на оно што је рекла дотична певачица! Хвала", написао је Лукас уз фотографију на којој показује два средња прста.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!!! ?????? ДУВАЈ ЛИПА!!!! Господо, наз̌алост и уз извињење свима онима који су и написали нес̌то паметно, ја цу бити принудјен да искљуц̌им коментаре. Разлог је оц̌игледан! ИЗНЕНАДНА ПОЈАВА РАЗНОРАЗНИХ НЕПИСМЕНИХ, НЕОБРАЗОВАНИХ, НЕВАСПИТАНИХ НЕАНДРТАЛАЦА, МЕ ЈЕ НАТЕРАЛА ДА ТО УРАДИМ! НЕ ПАДА МИ НА ПАМЕТ ДА ОВО ПРЕРАСТЕ У РАСИСТИЦлЧКУ СВАДЈУ БОЛЕСНИХ И ФРУСТРИРАНИХ ИДИОТА! СВИ КОЈИ МЕ ПОЗНАЈУ ДОБРО ЗНАЈУ ДА Ц̌ИСТА ОБРАЗА ПЕВАМ У СВИМ ДЕЛОВИМА ЕX YУ, И ТАКО Ц́Е БИТИ И ДАЉЕ! МЕДЈУТИМ, МОЈА САВЕСТ И ОБРАЗ МИ НАЛАЖУ ДА НА ОВАКВЕ ПРОВОКАЦИЈЕ, НИЦ̌ИМ ИЗАЗВАНЕ, ИМАМ ПОТПУНО ПРАВО ДА ОДГОВОРИМ ДОТИЦ̌НОЈ УМЕТНИЦИ! ЗА РАЗЛИКУ ОД ЊЕ, МЕНИ ОВО НИКО НИЈЕ ПЛАТИО, ОВО ЈЕ МОЈ ПАТРИОТИЗАМ, И УЗ ПОШТОВАЊЕ СВИХ ВЕРА И НАЦИЈА, Ц̌ИЈИ ПАТРИОТИЗАМ СВАКОГА ПОШТУЈЕМ, ДОЗВОЛИЦЕТЕ ДА ИСКАЗ̌ЕМ НЕЗАДОВОЉСТВО, И ОДГОВОРИМ НА ЊЕНУ ПРОВОКАЦИЈУ! ТО ЈЕ МОЈЕ ПРАВО, И НИКО МИ ГА НЕ МОЗ̌Е ОСПОРИТИ! ПСОВКЕ КОЈЕ СУ УПУЦ́ЕНЕ МЕНИ ОД РАЗНОРАЗНОХ НЕДОРЕЧЕНИХ И ИСФРУСТРИРАНИХ ЛИКОВА МИ НИСУ СМЕТАЛЕ, АЛИ НЕЦ́У ДОЗВОЛИТИ ДА ОВО КОМЕНТАРИСАЊЕ ПРЕРАСТЕ У ШОВИНИСТИЧКУ ОРГИЈУ РАЗНОРАЗНИХ ДОКОНИХ КРЕТЕНА! С̌ТА САМ ИМАО РЕКАО САМ, И ТО ЈЕ САМО ОДГОВОР НА ОНО ШТО ЈЕ РЕКЛА ДОТИЦ̌НА ПЕВАЦ̌ИЦА! Хвала!

Објава коју дели АЦА ЛУКАС (@александар_вуксановиц_оффициал) дана

Извор: Курир.рс Фото:Профимедиа

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Мав

21.07.2020 14:34

Сумњам да би Аца ово успио да изговори тецно да га разумијемо. Хаха...

ОДГОВОРИТЕ
Name

нијаз

21.07.2020 20:03

некад било висе никад сто то народи прије свате бице мирнији и нецеостављати простора лудим водјама да их на осниву тога користе

ОДГОВОРИТЕ