У Нишу након бебе, преминула и мајка

Двадесетседмогодишња породиља из дољевачког села Орљане преминула је данас у Клиничком центру Ниш од посљедица вируса корона, након што је претодног дана преминула њена беба.

Србија 21.07.2020 | 14:23
У Нишу након бебе, преминула и мајка

Породиља у нишку болницу стигла у седмом мјесецу трудноће, са симптомима вируса корона. Јуче је обављен хитан порођај, али је, нажалост, беба преминула, пренијели су београдски медији.

Претходно је саопштено да су на лијечењу у болници у Нишу три труднице, од којих једна из Врања, друга из Куршумлије, трећа из околине Ниша.

У најтежем стању била је двадесетседмогодишња трудница из околине Ниша у седмом мјесецу трудноће. За њу је било наведено и да је након првог позитивног резултата два пута била негативна на ПЦР тест.

(Тањуг)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Скептик

21.07.2020 12:44

Јако неозбиљно од стране надлежних да тврде да су мајка и беба умрли од короне. Шта сад значи, да компликације при породу и грешке љекара могу слободно да се покрију са короном!!!??? Колико видимо, још није извршена обдукција а они већ знају и тврде да су умрли од короне. Страшно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смјесколина

21.07.2020 13:19

Потпуно се слазем. Сад се за сваки смртни слуцај без икаквих доказа приписује корона.

Name

хм

21.07.2020 12:48

поубијасе народ респираторима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смислов

21.07.2020 16:17

Нигдје се корона не оспорава као овдје. Од чега су умрли браћа у Чачку, за само 7 дана. 26 и 36 година. Од прелазног инфаркта можда. Не знам шта им је са оцем који је такође био критичан. Ако мислите да је лаж ради бизниса са маскама, вакцинама и осталим чудима, шупља вам је прича. Како у некој лажи може да учествује десетине милиона љекара широм свијета, да се не провали?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Еееее

21.07.2020 19:03

Па мозе друзе и те како, пара врти гдје бургија неце, лијеце народ погресном терапијом коју су прописали исти они који су створили фамозни вирус, мада има доктора који тврде да исти није никад издвојен, а пцр тест ти је позитиван на било какав поремецај у имуном систему, прехладу, ста год....тако дизу позитивне и пакују мртваце јер треба оправдати пландемију.....зар ниси запазио да скоро нико са респиратора зив не силази знаци да респиратором докрајце људе....назалост ста реци осим јадно и залосно....ја стварно не знам ко це послије овакве глобалне афере вјеровати у рокфелерову сзо и повезане јавне системе здравства...