U Nišu nakon bebe, preminula i majka

Dvadesetsedmogodišnja porodilja iz doljevačkog sela Orljane preminula je danas u Kliničkom centru Niš od posljedica virusa korona, nakon što je pretodnog dana preminula njena beba.

Srbija 21.07.2020 | 14:23
U Nišu nakon bebe, preminula i majka

Porodilja u nišku bolnicu stigla u sedmom mjesecu trudnoće, sa simptomima virusa korona. Јuče je obavljen hitan porođaj, ali je, nažalost, beba preminula, prenijeli su beogradski mediji.

Prethodno je saopšteno da su na liječenju u bolnici u Nišu tri trudnice, od kojih jedna iz Vranja, druga iz Kuršumlije, treća iz okoline Niša.

U najtežem stanju bila je dvadesetsedmogodišnja trudnica iz okoline Niša u sedmom mjesecu trudnoće. Za nju je bilo navedeno i da je nakon prvog pozitivnog rezultata dva puta bila negativna na PCR test.

(Tanjug)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Skeptik

21.07.2020 12:44

Jako neozbiljno od strane nadležnih da tvrde da su majka i beba umrli od korone. Šta sad znači, da komplikacije pri porodu i greške ljekara mogu slobodno da se pokriju sa koronom!!!??? Koliko vidimo, još nije izvršena obdukcija a oni već znaju i tvrde da su umrli od korone. Strašno.

ODGOVORITE
Name

Smjeskolina

21.07.2020 13:19

Potpuno se slazem. Sad se za svaki smrtni slucaj bez ikakvih dokaza pripisuje korona.

Name

hm

21.07.2020 12:48

poubijase narod respiratorima

ODGOVORITE
Name

Smislov

21.07.2020 16:17

Nigdje se korona ne osporava kao ovdje. Od čega su umrli braća u Čačku, za samo 7 dana. 26 i 36 godina. Od prelaznog infarkta možda. Ne znam šta im je sa ocem koji je takođe bio kritičan. Ako mislite da je laž radi biznisa sa maskama, vakcinama i ostalim čudima, šuplja vam je priča. Kako u nekoj laži može da učestvuje desetine miliona ljekara širom svijeta, da se ne provali?

ODGOVORITE
Name

Eeeee

21.07.2020 19:03

Pa moze druze i te kako, para vrti gdje burgija nece, lijece narod pogresnom terapijom koju su propisali isti oni koji su stvorili famozni virus, mada ima doktora koji tvrde da isti nije nikad izdvojen, a pcr test ti je pozitivan na bilo kakav poremecaj u imunom sistemu, prehladu, sta god....tako dizu pozitivne i pakuju mrtvace jer treba opravdati plandemiju.....zar nisi zapazio da skoro niko sa respiratora ziv ne silazi znaci da respiratorom dokrajce ljude....nazalost sta reci osim jadno i zalosno....ja stvarno ne znam ko ce poslije ovakve globalne afere vjerovati u rokfelerovu szo i povezane javne sisteme zdravstva...