Разводи се Анђелка Прпић - муж је варао са старлетом!

Вест да се глумица разводи након девет година брака, изненадила је све, а сада се појавио и разлог за крах наизглед складног односа између глумице и угоститеља Дарија Прпића.

Забава 21.07.2020 | 13:21
Разводи се Анђелка Прпић - муж је варао са старлетом!

Иако ни Дарио, ни Анђелка Прпић нису потврдили за медије да се разводе, писало се о томе да су с временом почели да се удаљавају због пословних обавеза, али је сада лист "Ало" навео и конкретни разлог за раскид. Мирођију у свакој супи, Аву Карабатић.  

Наиме, према њиховим наводима, старлета је живела у стану који се налази преко једног од угоститељских објеката које држи Прпић, па је стално проводила време тамо. Позната као жена слободног духа, Ава се није либила чак ни да се отворено набацује Дарију, који према писању "Алоа", није остао имун на њене чари. 

"Последњих годину дана Анђелкин брак је био на климавим ногама. Иако су њих двоје одсуство пажње и љбави правдали тиме да превише раде и да због тога наводно не могу да се посвете једно другом, стварност је другачија", испричао је неименовани извор близак пару. 

"По градским кулоарима одавно се спекулисало о томе да је Дарио неверан својој супрузи, али она у те приче никад није веровала. Но, пре неколико месеци до ње је дошла прича да се њен супруг повремено виђа са хрватском старлетом Авом Карабатић, која је чести гост у њиховом ресторану у центру града. Када је мало више обратила пажњу на те информације, схватила је да се не ради о обичном трачарењу", преноси речи неименованог извора лист "Ало".



Ава је живела у стану преко пута њиховог ресторана па је често проводила време у Прпићевом угоститељском објекту. Тако су се њих двоје упознали, а онда су се и повремено виђали. Када је довила доказ да јој је супруг неверан, Анђелка је решила да тражи развод", пише поменути лист. 

Ава Карабатић се није јављала на телефон како би потврдила ове информације, а старлета, која тренутно борави у Хрватској, на мору, објавила је да нажалост неће скоро у Београд, због затворених граница. Иначе, данас је требало да гостује у емисији Огњена Амиџића на Пинку. 

Анђелка тренутно одмара на Копаонику са сином и кућним љубимцем и остаје, до даљњег, недоступна за питања о свом приватном животу. 

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Додај свету мало боје ❤️

Објава коју дели Андјелка Прпиц (@андјелкап) дана

Извор: Светплус.цом/Ало Фото:принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Тразице

21.07.2020 11:51

Он Андјелку са свијецом.Биједник.

ОДГОВОРИТЕ