Беyонце објавила видео којим слави Афроамериканце

Према првим најавама, "Блацк Ис Кинг" преиспитује лекције из "Краља лавова", блоцкбустера из 2019. године, за данашње младе краљеве и краљице у потрази за њиховим властитим крунама. Албум ће одати почаст Афроамериканцима и њиховим животним искуствима.

Забава 21.07.2020 | 10:56
Беyонце објавила видео којим слави Афроамериканце

Диснеy Плус објавио је траилер и постер надолазећег албума Беyонце под називом "Блацк Ис Кинг", а који стиже након пјевачициног ангажмана у анимираном филму "Тхе Лион Кинг".

"Блацк Ис Кинг" је уствари филм или визуелни албум који је инспирисан "Краљем лавова", а базиран је на музици из анимираног класика.

Филм с потписом диве Беyонце ће дебитирати 31. јула ове године на популарном сервису Диснеy+.

Према првим најавама, "Блацк Ис Кинг" преиспитује лекције из блоцкбустера из 2019. године за данашње младе краљеве и краљице у потрази за њиховим властитим крунама. Албум ће одати почаст Афроамериканцима и њиховим животним искуствима.

Једна од најутјецајнијих пјевачица данашњице је преузела улогу ауторице, редитељице и извршне продуцентице новог албума, а на албуму можемо очекивати и појављивање њеног супруга Јаy-Зја и кћерке Блуе Ивy.

Нови траилер приказује и неке од специјалних гостију албума, укључујући Наоми Цампбелл, Лупиту Нyонг'о, Келлy Роwланд, Пхаррелла Wиллиамса, Кендрицка Ламара и Цхилдисх Гамбина.

Подсјетимо да је Беyонце посудила глас лавици Нали и продуцирала тематску пјесму за ремаке "Краља лавова". Музику за филм радио је Елтон Јохн који је за ове потребе прерадио нека од својих најпознатијих дјела.

"Живот је скуп избора. Прати своје свјетло", говори Беyонце у траилеру.

(Клиx)

Коментари / 0

Оставите коментар