Beyonce objavila video kojim slavi Afroamerikance

Prema prvim najavama, "Black Is King" preispituje lekcije iz "Kralja lavova", blockbustera iz 2019. godine, za današnje mlade kraljeve i kraljice u potrazi za njihovim vlastitim krunama. Album će odati počast Afroamerikancima i njihovim životnim iskustvima.

Zabava 21.07.2020 | 10:56
Beyonce objavila video kojim slavi Afroamerikance

Disney Plus objavio je trailer i poster nadolazećeg albuma Beyonce pod nazivom "Black Is King", a koji stiže nakon pjevačicinog angažmana u animiranom filmu "The Lion King".

"Black Is King" je ustvari film ili vizuelni album koji je inspirisan "Kraljem lavova", a baziran je na muzici iz animiranog klasika.

Film s potpisom dive Beyonce će debitirati 31. jula ove godine na popularnom servisu Disney+.

Prema prvim najavama, "Black Is King" preispituje lekcije iz blockbustera iz 2019. godine za današnje mlade kraljeve i kraljice u potrazi za njihovim vlastitim krunama. Album će odati počast Afroamerikancima i njihovim životnim iskustvima.

Jedna od najutjecajnijih pjevačica današnjice je preuzela ulogu autorice, rediteljice i izvršne producentice novog albuma, a na albumu možemo očekivati i pojavljivanje njenog supruga Jay-Zja i kćerke Blue Ivy.

Novi trailer prikazuje i neke od specijalnih gostiju albuma, uključujući Naomi Campbell, Lupitu Nyong'o, Kelly Rowland, Pharrella Williamsa, Kendricka Lamara i Childish Gambina.

Podsjetimo da je Beyonce posudila glas lavici Nali i producirala tematsku pjesmu za remake "Kralja lavova". Muziku za film radio je Elton John koji je za ove potrebe preradio neka od svojih najpoznatijih djela.

"Život je skup izbora. Prati svoje svjetlo", govori Beyonce u traileru.

(Klix)

Komentari / 0

Ostavite komentar