Небојша Ракић кандидат за начелника Српца

Небојша Ракић је заједнички кандидат ПДП-а и СДС-а за начелника општине Србац – потврђено је то данас потписивањем коалиционог споразума уз присуство предсједника ПДП-а Бранислава Бореновића, замјеника предсједника СДС-а Раде Савића и других чланова руководстава двије странке. 

Република Српска 20.07.2020 | 16:23
Небојша Ракић кандидат за начелника Српца

Лидер ПДП-а Бранислав Бореновић је истакао да је кандидат за начелника општине Србац, Небојша Ракић, човјек са великим искуством у привреди, који је потребан Српцу да заједно са ПДП-ом, СДС-ом и свим добронамјерним Српчаима врати ову општину на мјесто које јој припада: 

„Србац може бити центар привредног развоја тог дијела Републике Српске, јер има све предиспозиције мјеста у којем се може живјети од свог рада, које може бити запослено, те има значајне потенцијале када је у питању пољопривреда, живинарство и индустрија. Ми смо сигурни да ћемо након дуго година вратити Србац народу и да ће Србац добитити начелника домаћина, озбиљног и одговорног човјека какав господин Небојша Ракић и јесте“, рекао је Бореновић. 

Замјеник предсједника СДС-а Радо Савић је истакао задовољство због потписаног споразума који још једном манифестује јединство ПДП-а и СДС-а: 

„Ми у Српцу имамо побједничка очекивања и вјерујемо да ће јединство наше двије странке, уз многе грађане који ће дати своју подршку, омогућити да након избора формира нова власт која ће донијети напредак грађанима Српца. Сигуран сам да ће грађани препознати нашу намјеру да није сврха само промјена власти, него бољи живот за све Српчане“, казао је Савић. 

Бореновић и Савић су истакли да ће СДС и ПДП наставити да потписују споразуме о заједничком наступу на локалним изборима широм Републике Српске. 

Кандидат ПДП-а и СДС-а за начелника општине Србац Небојша Ракић рекао је да је његова намјера да буде начелник свих грађана, без икаквих подјела: 

„Моја визија Српца је визија развијене општине у којој грађани остају, живе и раде. Бићу први међу једнакима, али то ћу постићи са грађанима и са тимом људи који дијели ову визију и који зна да наша општина може бити динамична, жива и запослена средина. Разговарајући са суграђанима осјетим велику подршку програму и визији које су плебисцитарно прихваћене“, истиче Ракић.

Предсједници Општинских одбора СДС-а и ПДП-а Србац, Мара Цвијановић – Делевић и Мићо Малбашић, изразили су задовољство због постигнутог договора и наставка усапјешне сарадње двије општинске организације која ће, како истичу, резултирати побједом и новим начелником Срппца Небојшом Ракићем.  

(БН)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Миркец

20.07.2020 14:56

Браво, само заједно до побједе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Лакташи

20.07.2020 14:57

Буди се опозиција.Напријед Бореновићу,Шаровићу до побједе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Источно Сарајево

20.07.2020 16:03

Богами и ово је квалитетан кандидат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊА ЛУКА

20.07.2020 16:04

ДОБАР ЧОВЈЕК, ДОБАР КАНДИДАТ, БИЋЕ ДОБАР НАЧЕЛНИК..... СРЕТНО....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миркан

20.07.2020 18:34

Прави чова,нема даље.Браво за избор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБАЦ

21.07.2020 10:06

БРАВО ЗА ИЗБОР. ВЕЛИКА ПОДРШКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марија Собољевски

22.07.2020 04:02

СИГУРНА САМ ДА ЈЕ НЕБОЈСА РАКИЦ ЈЕДАН ОД НАЈБОЉИХ КАНДИДАТА ЗА ПРЕДСЈЕДНИКА ОПСТИНЕ СРБАЦ БИТ ЦЕ МИ ДРАГО АКО БУДЕ ИЗАБРАН УНАПРИЈЕД ЦЕСТИТАМ

ОДГОВОРИТЕ
Name

БС

22.07.2020 06:23

Као будући начелник општине Србац, да ли ћеш стати из Монографију општине Србац, која је у једном дијелу неистинита са нетачним подацима о дешавању у вријеме Другог свјетског рата?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градинар

24.07.2020 06:21

Не вриједи! Ма колико био добар кандидат,једини нацин да опстина колико-толико напредује,је да он буде из редова владајуцих... Сјетите се ситуације од прије пар година са Цирицем...

ОДГОВОРИТЕ