Nebojša Rakić kandidat za načelnika Srpca

Nebojša Rakić je zajednički kandidat PDP-a i SDS-a za načelnika opštine Srbac – potvrđeno je to danas potpisivanjem koalicionog sporazuma uz prisustvo predsjednika PDP-a Branislava Borenovića, zamjenika predsjednika SDS-a Rade Savića i drugih članova rukovodstava dvije stranke. 

Republika Srpska 20.07.2020 | 16:23
Nebojša Rakić kandidat za načelnika Srpca

Lider PDP-a Branislav Borenović je istakao da je kandidat za načelnika opštine Srbac, Nebojša Rakić, čovjek sa velikim iskustvom u privredi, koji je potreban Srpcu da zajedno sa PDP-om, SDS-om i svim dobronamjernim Srpčaima vrati ovu opštinu na mjesto koje joj pripada: 

„Srbac može biti centar privrednog razvoja tog dijela Republike Srpske, jer ima sve predispozicije mjesta u kojem se može živjeti od svog rada, koje može biti zaposleno, te ima značajne potencijale kada je u pitanju poljoprivreda, živinarstvo i industrija. Mi smo sigurni da ćemo nakon dugo godina vratiti Srbac narodu i da će Srbac dobititi načelnika domaćina, ozbiljnog i odgovornog čovjeka kakav gospodin Nebojša Rakić i jeste“, rekao je Borenović. 

Zamjenik predsjednika SDS-a Rado Savić je istakao zadovoljstvo zbog potpisanog sporazuma koji još jednom manifestuje jedinstvo PDP-a i SDS-a: 

„Mi u Srpcu imamo pobjednička očekivanja i vjerujemo da će jedinstvo naše dvije stranke, uz mnoge građane koji će dati svoju podršku, omogućiti da nakon izbora formira nova vlast koja će donijeti napredak građanima Srpca. Siguran sam da će građani prepoznati našu namjeru da nije svrha samo promjena vlasti, nego bolji život za sve Srpčane“, kazao je Savić. 

Borenović i Savić su istakli da će SDS i PDP nastaviti da potpisuju sporazume o zajedničkom nastupu na lokalnim izborima širom Republike Srpske. 

Kandidat PDP-a i SDS-a za načelnika opštine Srbac Nebojša Rakić rekao je da je njegova namjera da bude načelnik svih građana, bez ikakvih podjela: 

„Moja vizija Srpca je vizija razvijene opštine u kojoj građani ostaju, žive i rade. Biću prvi među jednakima, ali to ću postići sa građanima i sa timom ljudi koji dijeli ovu viziju i koji zna da naša opština može biti dinamična, živa i zaposlena sredina. Razgovarajući sa sugrađanima osjetim veliku podršku programu i viziji koje su plebiscitarno prihvaćene“, ističe Rakić.

Predsjednici Opštinskih odbora SDS-a i PDP-a Srbac, Mara Cvijanović – Delević i Mićo Malbašić, izrazili su zadovoljstvo zbog postignutog dogovora i nastavka usapješne saradnje dvije opštinske organizacije koja će, kako ističu, rezultirati pobjedom i novim načelnikom Srppca Nebojšom Rakićem.  

(BN)

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Mirkec

20.07.2020 14:56

Bravo, samo zajedno do pobjede.

ODGOVORITE
Name

Горан Лакташи

20.07.2020 14:57

Буди се опозиција.Напријед Бореновићу,Шаровићу до побједе.

ODGOVORITE
Name

Istočno Sarajevo

20.07.2020 16:03

Bogami i ovo je kvalitetan kandidat.

ODGOVORITE
Name

BANJA LUKA

20.07.2020 16:04

DOBAR ČOVJEK, DOBAR KANDIDAT, BIĆE DOBAR NAČELNIK..... SRETNO....

ODGOVORITE
Name

Mirkan

20.07.2020 18:34

Pravi čova,nema dalje.Bravo za izbor.

ODGOVORITE
Name

SRBAC

21.07.2020 10:06

BRAVO ZA IZBOR. VELIKA PODRŠKA.

ODGOVORITE
Name

Marija Soboljevski

22.07.2020 04:02

SIGURNA SAM DA JE NEBOJSA RAKIC JEDAN OD NAJBOLJIH KANDIDATA ZA PREDSJEDNIKA OPSTINE SRBAC BIT CE MI DRAGO AKO BUDE IZABRAN UNAPRIJED CESTITAM

ODGOVORITE
Name

БС

22.07.2020 06:23

Као будући начелник општине Србац, да ли ћеш стати из Монографију општине Србац, која је у једном дијелу неистинита са нетачним подацима о дешавању у вријеме Другог свјетског рата?

ODGOVORITE
Name

Gradinar

24.07.2020 06:21

Ne vrijedi! Ma koliko bio dobar kandidat,jedini nacin da opstina koliko-toliko napreduje,je da on bude iz redova vladajucih... Sjetite se situacije od prije par godina sa Ciricem...

ODGOVORITE