Драма Јелене Розге током карантина, човек је непрестано уходио!

Хрватска певачица Јелена Розга (42) није најмирније провела карантинин у који смо претходних месеци сви били затворени због епидемије корона вируса.

Забава 20.07.2020 | 15:38
Драма Јелене Розге током карантина, човек је непрестано уходио!

Розга је скоро цео карантин провела у родном Сплиту, где је уживала са породицом, али је ипак неко време била у озбиљном страху због човека који ју је прогањао.

Наиме, он је константно уходио и опседао певачицу, која се из страха у том периоду кад год изађе стално окретала иза себе.

Било ме страх чак и по дану... Морала сам да изађем како бих прошетала пса, није ми било свеједно. Само сам се окретала око себе. Па, ко воли да живи у страху, трчати према лифту и слично? Грозан осећај! - испричала је певачица за РТЛ "Еxклузив".

Ово није први пут да лепа Сплићанка има проблем са тајним обожаватељем, тако је пре неколико година имала озбиљан проблем када ју је опседао једна сплићански поштар кога је на крају морала да пријави полицији.

Ситуације попут ове су и чест пример када су популарне певачице у питању, па је тако недавно и Теодора Џехверовић у емисији "Амиџи шоу" открила име девојке која ју је годинама уходила и малтретирала.

Извор: Телеграф.рс Фото: АТА имагес

Коментари / 0

Оставите коментар