Drama Jelene Rozge tokom karantina, čovek je neprestano uhodio!

Hrvatska pevačica Jelena Rozga (42) nije najmirnije provela karantinin u koji smo prethodnih meseci svi bili zatvoreni zbog epidemije korona virusa.

Zabava 20.07.2020 | 15:38
Drama Jelene Rozge tokom karantina, čovek je neprestano uhodio!

Rozga je skoro ceo karantin provela u rodnom Splitu, gde je uživala sa porodicom, ali je ipak neko vreme bila u ozbiljnom strahu zbog čoveka koji ju je proganjao.

Naime, on je konstantno uhodio i opsedao pevačicu, koja se iz straha u tom periodu kad god izađe stalno okretala iza sebe.

Bilo me strah čak i po danu... Morala sam da izađem kako bih prošetala psa, nije mi bilo svejedno. Samo sam se okretala oko sebe. Pa, ko voli da živi u strahu, trčati prema liftu i slično? Grozan osećaj! - ispričala je pevačica za RTL "Exkluziv".

Ovo nije prvi put da lepa Splićanka ima problem sa tajnim obožavateljem, tako je pre nekoliko godina imala ozbiljan problem kada ju je opsedao jedna splićanski poštar koga je na kraju morala da prijavi policiji.

Situacije poput ove su i čest primer kada su popularne pevačice u pitanju, pa je tako nedavno i Teodora Džehverović u emisiji "Amidži šou" otkrila ime devojke koja ju je godinama uhodila i maltretirala.

Izvor: Telegraf.rs Foto: ATA images

Komentari / 0

Ostavite komentar