Низ необичних експлозија: Дијете се престравило

Замислите да током ноћи у свом дому чујете прасак. Избезумљени тражите извор гласног звука, а онда схватате да је у питању – флаша киселе воде која је експлодирала.“Мени је у суботу експлодирала у ауту”, “Експлодирала ми је у руци, два сата ми је зујало у ушима”, “Кад је пукло нисам знала шта ме је снашло док нисам видјела воду у ходнику”, низали су се коментари.

Вијести 20.07.2020 | 07:48
Низ необичних експлозија: Дијете се престравило

У овако бизарној ситуацији нашли су се потрошачи једног трговинског ланца у Србији.

– Пукле су двије флаше. Једна док је још била у пакету, а друга се чула као експлозија. Дно флаше се одвојило – само је један у низу коментара корисника друштвене мреже Фејсбук на ову тему.

Флаше су пуцале у аутомобилима, у кућама, притом неким купцима стварајући материјалну штету. Из неких је вода цурила, док су друге буквално експлодирале.

Како су навели из трговинског ланца, у питању су флаше од два литра које су повучене са рафова, а купцима је понуђено да им новац буде враћен. Међутим, како се касније испоставило, иста ситуација дешавала се и са мањим паковањима исте гаризане минералне воде.

“Мени је у суботу експлодирала у ауту”, “Експлодирала ми је у руци, два сата ми је зујало у ушима”, “Кад је пукло нисам знала шта ме је снашло док нисам видјела воду у ходнику”, низали су се коментари.

Ситуација као ова само је драматичнија уколико породица има малу дјецу.

– Тако је пукла да ми се дијете престравило. Нисмо знали шта је док нисам видјела воду на поду – надовезала се на низ коментара једна забринута мајка.

Није искључено да су споменуте експлозије изазвали танка пластика од које су флаше направљене, или чак неодговарајући притисак унутар саме амбалаже.

(Блиц)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Бл

20.07.2020 06:34

Ко пуни ту бомбу?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Андриц

20.07.2020 07:27

Па дајте име производјаца...

ОДГОВОРИТЕ
Name

један

20.07.2020 08:06

а не не......боље да буде изненађење :Д

Name

Горан

20.07.2020 08:30

Мени је експлодирала стаклена флаша чеп је одлети и разбио стакло на ауту

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

20.07.2020 09:51

Пластика у тих флаша као да је прављена од експлозива. :)))

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саx

20.07.2020 16:44

Која кисела је у питању?

ОДГОВОРИТЕ