Niz neobičnih eksplozija: Dijete se prestravilo

Zamislite da tokom noći u svom domu čujete prasak. Izbezumljeni tražite izvor glasnog zvuka, a onda shvatate da je u pitanju – flaša kisele vode koja je eksplodirala.“Meni je u subotu eksplodirala u autu”, “Eksplodirala mi je u ruci, dva sata mi je zujalo u ušima”, “Kad je puklo nisam znala šta me je snašlo dok nisam vidjela vodu u hodniku”, nizali su se komentari.

Vijesti 20.07.2020 | 07:48
Niz neobičnih eksplozija: Dijete se prestravilo

U ovako bizarnoj situaciji našli su se potrošači jednog trgovinskog lanca u Srbiji.

– Pukle su dvije flaše. Jedna dok je još bila u paketu, a druga se čula kao eksplozija. Dno flaše se odvojilo – samo je jedan u nizu komentara korisnika društvene mreže Fejsbuk na ovu temu.

Flaše su pucale u automobilima, u kućama, pritom nekim kupcima stvarajući materijalnu štetu. Iz nekih je voda curila, dok su druge bukvalno eksplodirale.

Kako su naveli iz trgovinskog lanca, u pitanju su flaše od dva litra koje su povučene sa rafova, a kupcima je ponuđeno da im novac bude vraćen. Međutim, kako se kasnije ispostavilo, ista situacija dešavala se i sa manjim pakovanjima iste garizane mineralne vode.

“Meni je u subotu eksplodirala u autu”, “Eksplodirala mi je u ruci, dva sata mi je zujalo u ušima”, “Kad je puklo nisam znala šta me je snašlo dok nisam vidjela vodu u hodniku”, nizali su se komentari.

Situacija kao ova samo je dramatičnija ukoliko porodica ima malu djecu.

– Tako je pukla da mi se dijete prestravilo. Nismo znali šta je dok nisam vidjela vodu na podu – nadovezala se na niz komentara jedna zabrinuta majka.

Nije isključeno da su spomenute eksplozije izazvali tanka plastika od koje su flaše napravljene, ili čak neodgovarajući pritisak unutar same ambalaže.

(Blic)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Bl

20.07.2020 06:34

Ko puni tu bombu?!

ODGOVORITE
Name

Andric

20.07.2020 07:27

Pa dajte ime proizvodjaca...

ODGOVORITE
Name

jedan

20.07.2020 08:06

a ne ne......bolje da bude iznenađenje :D

Name

Goran

20.07.2020 08:30

Meni je eksplodirala staklena flaša čep je odleti i razbio staklo na autu

ODGOVORITE
Name

Direkt

20.07.2020 09:51

Plastika u tih flaša kao da je pravljena od eksploziva. :)))

ODGOVORITE
Name

Sax

20.07.2020 16:44

Koja kisela je u pitanju?

ODGOVORITE