Виртуелна венчања биће хит у будућности!

Пар из Хјустона, Шерил и Најт Санти верили су се у септембру 2019. године. Планирали су раскошно венчање за фебруар 2020. године, на Дан заљубљених и славље за 300 званица. А онда се појавила пандемија коронавируса која је „зауставила“ свет и многима променила планове.

Занимљивости 19.07.2020 | 20:17
Виртуелна венчања биће хит у будућности!

Размишљали су да своје венчање одложе за наредну годину. "У почетку сам хтео да сачекам 2021. годину, али био сам сигуран у своју одлуку и више нисам видео смисао чекања", рекао је Најт. Тада је Шерил добила поруку од мајке о хотелу у Хјустону који организује виртуелна венчања.

Иако је пар обишао луксузни хотел пре Ковида, два дана касније дошли су да виде простор за виртуелно венчање. Један поглед умирио је њихову одлуку.

„То ми је личило на неку врсту бајке, јер када размишљам о венчању, помислим на ту врсту амбијента", рекао је Најт.

Пошто је будућност коронавируса неизвесна, људи више не чекају да вирус прође, већ се окрећу микро венчањима која нису новост. Паметни хотели су додали виртуелну компоненту како би омогућили породици и пријатељима из близине и далека да присуствују забави.

У Њујорку, на Петој авенији, недавно је представљен "Тхе Ессентиал Лангхам Wеддинг", пакет који садржи собу за до 25 званица, службеника, двочасовно фотографисање, шампањац, торту, ноћ у хотелу, телеконференцијске услуге за виртуелне госте.

„Шта бисмо могли учинити да се прилагодимо времену и будемо спремни за пандемију, али истовремено да омогућимо људима да прославе овај животни догађај? ", питао се менаџер хотела. 

"Тхе Пост Оак" - соба за венчања са белом тканином која каскадно пада са плафона и два букета вештачких белих орхидеја и хортензија који стоје поред олтара. Камере су биле стратешки постављене како би снимиле све, од размене завета до здравице шампањцем говорима са свадбене забаве до младенаца који секу торту (торта и балончић били су укључени у пакет). Сватови су се дружили са различитих локација испијајући коктеле и различита пића, гледајући у своје екране, а у паузама младенци су им делили фотографије које је скенирао фотограф. 

 

Иако виртуални сватови нису могли лично да буду на венчању, послали су младенцима своје добре жеље у Лајв- чету.

Пакет за виртуално венчање кошта око 3.000 долара, укључује и ноћ у најбољем апартману хотела са доручком послуженим у соби младенаца.

„Током несигурног времена, још увек смо у стању да делимо љубав једни са другима, а да их изложимо ризику током читаве пандемије", рекла је Шерил.

Интернет услуга склапања брака уведена је и у УАЕ у априлу месецу. Направљена је интернет страница коју је отворило Министарство правосуђа на коју парови шаљу документа да би заказали венчање онлајн.

Извор: РТС

Коментари / 0

Оставите коментар