Станковић кандидат за градоначелника Требиња

Илија Станковић промовисан је данас за кандидата СДС-а, ПДП-а, Листе за правду и ред и Херцеговачког народног покрета за градоначелника Требиња. Споразуму који је данас потписан у Требињу присуствоали су и предсједници СДС и ПДП Мирко Шаровић и Бранислав Бореновић.

Република Српска 19.07.2020 | 21:52
Станковић кандидат за градоначелника Требиња

„Честитам свим субјектима који су подржали нашег заједничког кандидата. Честитам Илији кандудатуру. Мислим да је Илија Станковић кандидат који може донијети бољитак Требињу. Ради се о кандидату са богатом каријером и сигуран сам да ће у кампањи која је пред нама показати све своје квлалитете“ – казао је Шаровић, предсједник СДС-а. 

Предсједник СДС-а је казао да ће Илија Станковић у наредном периоду представити своју визију Херцеговине и изразио сигурност да ће многи бити изненађени резултатом СДС-а у Херцеговини и Требињу.   

„Почели смо промоцију заједничких кандидатура у најзападнијем дијелу Републике Српске, у Новом Граду. Данас настављамо на другом дијелу Републике Српске у Требињу. Сигуран сам у побједу у Требињу јер је Илија Станковић као директор ХЕТ-а показао како се одговорно понаша према јавном добру“- истакао је Бранислав Бореновић, предсједник ПДП-а

Он је истакао да ће имати и лични мотив да помогне Илији Станковићу да оствари побједу у Требињу јер је Требиње град који заслужује најбољег а такав је Илија Станковић. 

Кандидат опозиције за градноачелника Требиња Илија Станковић захваллио се партијама на повјерењу и истакао да ће у наредном периоду представити јавности своју визију развоја Требиња.

„Кампања која је пред нама је прича о бољем Требињу и желимо да водимо достојанствену и честиту кампању. Очекујем конретну сарадњу са медијима у кампањи. Моја жеља је да сваки грађанин Требиња живи боље него што је то данас. Домаћински рад у Требињу може  да донесе тај бољитак“ – нагласио је Станковић.

„Најбоља промоција Илије Станковића је чињеница да је ХЕТ био у плусу кад је на његовом челу био Илија Станковић. Ради се о домаћину каквог Требиње заслужује и уложићу максималну енергију да Илија Станковић постане градоначелник Требиња“ – истакао је Вукановић, предсједник Листе за правду и ред. 

Предсједник Скупштине Херцеговачког народног покрета Раденко Драшковић поновио је да ће подршка Херцеговчког народног покрета  биће максимална и одлучујућа  за побједу опозиције у Требињу. 

„Илија Станковић имаће пуну подршку Херцеговачког народног покрета како би Требиње било пристојно мјесто за живот. Наш циљ је да  будемо јасна алтернатива тренутном режиму у Требињу. Наш приоритет ће бити јачање економије јер је економија најјача политика“ – закључио је Драшковић. 

(БН)

Коментари / 22

Оставите коментар
Name

И Сарајево

19.07.2020 13:57

Ја циркуса ?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Источно Сарајево

19.07.2020 15:30

Одличан кандидат као и у Новом граду.Сигурна побједа, још ако Драшковић истински погура, одуваће било којег кандидата таман и Милорад да је лично.

Name

Саша

19.07.2020 15:34

Тако треба људи, до побједе. Постојеће стање из темеља треба промијенити.

Name

Ре И Сарајево

19.07.2020 17:55

Значи , чекали су да ПДП подржи њиховог кандидата у Требињу , па ће (тек) сутра и СДС подржати Станивуковића у БЛ.Види се међусобно повјерење, хахаха .Баш слатко !!!

Name

ре Ре И Сарајево

19.07.2020 20:07

ПДП је већ подржао кандидата СДС-а у Новом Граду.Ово је подтршка другом кандидату.Теби је можда мука што су оба кандидата одлична и што ће помести кандидате СНСД-а.Поготову у Требињу јер Родољуб и његови гласови ће сигурно одлучити.

Name

Ре

19.07.2020 20:22

Изборне резултате затразите у америцкој и руској амбасади, не траците новца узалуд, а и насег времена и зиваца.

Name

Сретно

19.07.2020 13:59

Станковићу,побједа ће бити твоја на изборима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

19.07.2020 15:15

Станковицу сретна ти кандитура вјерујем теби Вукановицу Драсковицу поздтављам честит херцеговачки народ Требиње подршка равна побједи атетно бог Вас благословијо поздрављени добро се имајте

Name

ГРАДЈАНИ ТРЕБИЊА

19.07.2020 19:24

Само да Додика оцерамо да се висе никад висе не врати и никад да овамо не додје

Name

Соко

19.07.2020 14:10

Ваљда це херцеговци овај пут бити паметни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гранцарево

19.07.2020 14:38

Само да оцерамо Луку водецег лопова Херцеговине и да нам никад висе додицина не догдје никад и никад

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лана

19.07.2020 14:52

Требиње има шансу да се рјеше и тог чувеног Луке Петровића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Баци маске!

19.07.2020 14:59

Ста це им ове гадне и накарадне маске, поред онако дивног ваздуха у Требињу, гдје мирисе море, долијецу цак и галебови? Није вријеме за страх, поготово од тзв. вируса, овдје се иде у побједу уз помоц Бога, за намуцени и осиромасени народ, а маске су обиљезја робова. Нека је са срецом, за побједу истине и правде!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ И САРАЈЕВО

19.07.2020 15:02

А јел мозе бити веци циркус од овога СТО ОВИ НА ВЛАСТИ САД РАДЕ!! А мозда и ГРИЈЕСИМ није ово циркус ОВО ЈЕ ВЕЛИКА ТУГА СРАМОТА И БРУКА ста нам раде!! ПИТАМ СЕ ЦИМЕ СМО ОВО ЗАСЛУЗИЛИ!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Домаћин Човјек

19.07.2020 15:49

Поштен човјек , домаћин.Док је био директор ХЕТ-а ,ХЕТ је био у плусу а не као ови све у минусу у дубиози.Није више чак ни битно ко је кандидат и за црног ђавола а против највећег лопова у историји Херцеговине Гвиде Петровића и његових улизица и ректалних алпиниста.Све су опљачкали и опустошили до прије 10 год нису имали за кифле а сад од бијеса не знају шта ће.Довољно је само погледати Гвидову хацијенду

ОДГОВОРИТЕ
Name

А ми Семберци

19.07.2020 15:53

За кога ,кад нас Мицо изварао ......знам да нецу за њега и којекакве,Јовице,Митрице...а која је то фаца у Бијељини која це бити кандидована а неце бити прелетац...владајуце и не рацунам...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Едерлези

19.07.2020 17:14

Вукановић је члан СДС како знам.Ја мислим да међународна заједница никад неће дозволити да СДС буде владајућа партија у РС.Кад су задњи пут били на власти смјенили су Шаровића у Предсједништву.Сјетите се да су 2000.године из међународне заједнице хтјели да укину СДС али није дала СДА.Не знам зашто је СДА спријечила укидање СДС.Међународна заједница можда преко Додика и његовог СНСД уништава СДС.Сумњам да ови из међународне заједнице преко Додика и његовог СНСД хоће да униште СДС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

19.07.2020 17:54

Подршка. Побједа. Небојша ће помоћи много. Крај хуље незасите, доста их је било у цјелој херц....

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕШО БЛ

19.07.2020 18:54

Њихова лица све говоре....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прика

19.07.2020 19:29

Ех кад би Вукан досао у Бијељину па да буде кандидат за градонацелника.само би он могао да спаси семберију од ових поткупљених и уцјењених са купљеним дипломама.од ових сто тргују насим фирмама,мијењају директоре како хоце,нико струцан да додје на цело неке фирме.сви директори доводе по пар савјетника.кад направе минус разбјезе се,никакве одгововности,нико неиде у затвор.па гдје то има само код нас.а то неводи нигдје

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

19.07.2020 22:53

Господин Илија Станковиц је добар домацин, породицан, вриједан, постен и образован. Прави примјер цеститог Требињца, који одлицно познаје свој народ, традицију и културу. Такав цовјек и треба да буде на целу Требиња. Срецно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Магистра витае

20.07.2020 08:18

Они који су у дилеми, који не знају за кога би, а нешто би ипак мијењали, они нека гласају против. Против овога што је сада на сцени. Некад је важније бити против, и тако гласати. А управо је сада такво вријеме. Догорјело. Ово се дефинитивно мора зауставити. Овој невиђеној корупцији и пљачки дефинитивно се мора ногом за врат стати.

ОДГОВОРИТЕ