Stanković kandidat za gradonačelnika Trebinja

Ilija Stanković promovisan je danas za kandidata SDS-a, PDP-a, Liste za pravdu i red i Hercegovačkog narodnog pokreta za gradonačelnika Trebinja. Sporazumu koji je danas potpisan u Trebinju prisustvoali su i predsjednici SDS i PDP Mirko Šarović i Branislav Borenović.

Republika Srpska 19.07.2020 | 21:52
Stanković kandidat za gradonačelnika Trebinja

„Čestitam svim subjektima koji su podržali našeg zajedničkog kandidata. Čestitam Iliji kandudaturu. Mislim da je Ilija Stanković kandidat koji može donijeti boljitak Trebinju. Radi se o kandidatu sa bogatom karijerom i siguran sam da će u kampanji koja je pred nama pokazati sve svoje kvlalitete“ – kazao je Šarović, predsjednik SDS-a. 

Predsjednik SDS-a je kazao da će Ilija Stanković u narednom periodu predstaviti svoju viziju Hercegovine i izrazio sigurnost da će mnogi biti iznenađeni rezultatom SDS-a u Hercegovini i Trebinju.   

„Počeli smo promociju zajedničkih kandidatura u najzapadnijem dijelu Republike Srpske, u Novom Gradu. Danas nastavljamo na drugom dijelu Republike Srpske u Trebinju. Siguran sam u pobjedu u Trebinju jer je Ilija Stanković kao direktor HET-a pokazao kako se odgovorno ponaša prema javnom dobru“- istakao je Branislav Borenović, predsjednik PDP-a

On je istakao da će imati i lični motiv da pomogne Iliji Stankoviću da ostvari pobjedu u Trebinju jer je Trebinje grad koji zaslužuje najboljeg a takav je Ilija Stanković. 

Kandidat opozicije za gradnoačelnika Trebinja Ilija Stanković zahvallio se partijama na povjerenju i istakao da će u narednom periodu predstaviti javnosti svoju viziju razvoja Trebinja.

„Kampanja koja je pred nama je priča o boljem Trebinju i želimo da vodimo dostojanstvenu i čestitu kampanju. Očekujem konretnu saradnju sa medijima u kampanji. Moja želja je da svaki građanin Trebinja živi bolje nego što je to danas. Domaćinski rad u Trebinju može  da donese taj boljitak“ – naglasio je Stanković.

„Najbolja promocija Ilije Stankovića je činjenica da je HET bio u plusu kad je na njegovom čelu bio Ilija Stanković. Radi se o domaćinu kakvog Trebinje zaslužuje i uložiću maksimalnu energiju da Ilija Stanković postane gradonačelnik Trebinja“ – istakao je Vukanović, predsjednik Liste za pravdu i red. 

Predsjednik Skupštine Hercegovačkog narodnog pokreta Radenko Drašković ponovio je da će podrška Hercegovčkog narodnog pokreta  biće maksimalna i odlučujuća  za pobjedu opozicije u Trebinju. 

„Ilija Stanković imaće punu podršku Hercegovačkog narodnog pokreta kako bi Trebinje bilo pristojno mjesto za život. Naš cilj je da  budemo jasna alternativa trenutnom režimu u Trebinju. Naš prioritet će biti jačanje ekonomije jer je ekonomija najjača politika“ – zaključio je Drašković. 

(BN)

Komentari / 22

Ostavite komentar
Name

I Sarajevo

19.07.2020 13:57

Ja cirkusa ?????

ODGOVORITE
Name

Istočno Sarajevo

19.07.2020 15:30

Odličan kandidat kao i u Novom gradu.Sigurna pobjeda, još ako Drašković istinski pogura, oduvaće bilo kojeg kandidata taman i Milorad da je lično.

Name

Saša

19.07.2020 15:34

Tako treba ljudi, do pobjede. Postojeće stanje iz temelja treba promijeniti.

Name

Re I Sarajevo

19.07.2020 17:55

Znači , čekali su da PDP podrži njihovog kandidata u Trebinju , pa će (tek) sutra i SDS podržati Stanivukovića u BL.Vidi se međusobno povjerenje, hahaha .Baš slatko !!!

Name

re Re I Sarajevo

19.07.2020 20:07

PDP je već podržao kandidata SDS-a u Novom Gradu.Ovo je podtrška drugom kandidatu.Tebi je možda muka što su oba kandidata odlična i što će pomesti kandidate SNSD-a.Pogotovu u Trebinju jer Rodoljub i njegovi glasovi će sigurno odlučiti.

Name

Re

19.07.2020 20:22

Izborne rezultate zatrazite u americkoj i ruskoj ambasadi, ne tracite novca uzalud, a i naseg vremena i zivaca.

Name

Сретно

19.07.2020 13:59

Станковићу,побједа ће бити твоја на изборима.

ODGOVORITE
Name

Mile

19.07.2020 15:15

Stankovicu sretna ti kanditura vjerujem tebi Vukanovicu Draskovicu pozdtavljam čestit hercegovački narod Trebinje podrška ravna pobjedi atetno bog Vas blagoslovijo pozdravljeni dobro se imajte

Name

GRADJANI TREBINJA

19.07.2020 19:24

Samo da Dodika oceramo da se vise nikad vise ne vrati i nikad da ovamo ne dodje

Name

Soko

19.07.2020 14:10

Valjda ce hercegovci ovaj put biti pametni.

ODGOVORITE
Name

Grancarevo

19.07.2020 14:38

Samo da oceramo Luku vodeceg lopova Hercegovine i da nam nikad vise dodicina ne dogdje nikad i nikad

ODGOVORITE
Name

Lana

19.07.2020 14:52

Trebinje ima šansu da se rješe i tog čuvenog Luke Petrovića.

ODGOVORITE
Name

Baci maske!

19.07.2020 14:59

Sta ce im ove gadne i nakaradne maske, pored onako divnog vazduha u Trebinju, gdje mirise more, dolijecu cak i galebovi? Nije vrijeme za strah, pogotovo od tzv. virusa, ovdje se ide u pobjedu uz pomoc Boga, za namuceni i osiromaseni narod, a maske su obiljezja robova. Neka je sa srecom, za pobjedu istine i pravde!

ODGOVORITE
Name

RE I SARAJEVO

19.07.2020 15:02

A jel moze biti veci cirkus od ovoga STO OVI NA VLASTI SAD RADE!! A mozda i GRIJESIM nije ovo cirkus OVO JE VELIKA TUGA SRAMOTA I BRUKA sta nam rade!! PITAM SE CIME SMO OVO ZASLUZILI!!

ODGOVORITE
Name

Domaćin Čovjek

19.07.2020 15:49

Pošten čovjek , domaćin.Dok je bio direktor HET-a ,HET je bio u plusu a ne kao ovi sve u minusu u dubiozi.Nije više čak ni bitno ko je kandidat i za crnog đavola a protiv najvećeg lopova u istoriji Hercegovine Gvide Petrovića i njegovih ulizica i rektalnih alpinista.Sve su opljačkali i opustošili do prije 10 god nisu imali za kifle a sad od bijesa ne znaju šta će.Dovoljno je samo pogledati Gvidovu hacijendu

ODGOVORITE
Name

A mi Semberci

19.07.2020 15:53

Za koga ,kad nas Mico izvarao ......znam da necu za njega i kojekakve,Jovice,Mitrice...a koja je to faca u Bijeljini koja ce biti kandidovana a nece biti preletac...vladajuce i ne racunam...

ODGOVORITE
Name

Ederlezi

19.07.2020 17:14

Vukanović je član SDS kako znam.Ja mislim da međunarodna zajednica nikad neće dozvoliti da SDS bude vladajuća partija u RS.Kad su zadnji put bili na vlasti smjenili su Šarovića u Predsjedništvu.Sjetite se da su 2000.godine iz međunarodne zajednice htjeli da ukinu SDS ali nije dala SDA.Ne znam zašto je SDA spriječila ukidanje SDS.Međunarodna zajednica možda preko Dodika i njegovog SNSD uništava SDS.Sumnjam da ovi iz međunarodne zajednice preko Dodika i njegovog SNSD hoće da unište SDS.

ODGOVORITE
Name

Ja

19.07.2020 17:54

Podrška. Pobjeda. Nebojša će pomoći mnogo. Kraj hulje nezasite, dosta ih je bilo u cjeloj herc....

ODGOVORITE
Name

NEŠO BL

19.07.2020 18:54

Njihova lica sve govore....

ODGOVORITE
Name

Prika

19.07.2020 19:29

Eh kad bi Vukan dosao u Bijeljinu pa da bude kandidat za gradonacelnika.samo bi on mogao da spasi semberiju od ovih potkupljenih i ucjenjenih sa kupljenim diplomama.od ovih sto trguju nasim firmama,mijenjaju direktore kako hoce,niko strucan da dodje na celo neke firme.svi direktori dovode po par savjetnika.kad naprave minus razbjeze se,nikakve odgovovnosti,niko neide u zatvor.pa gdje to ima samo kod nas.a to nevodi nigdje

ODGOVORITE
Name

Nikola

19.07.2020 22:53

Gospodin Ilija Stankovic je dobar domacin, porodican, vrijedan, posten i obrazovan. Pravi primjer cestitog Trebinjca, koji odlicno poznaje svoj narod, tradiciju i kulturu. Takav covjek i treba da bude na celu Trebinja. Srecno!

ODGOVORITE
Name

Magistra vitae

20.07.2020 08:18

Oni koji su u dilemi, koji ne znaju za koga bi, a nešto bi ipak mijenjali, oni neka glasaju protiv. Protiv ovoga što je sada na sceni. Nekad je važnije biti protiv, i tako glasati. A upravo je sada takvo vrijeme. Dogorjelo. Ovo se definitivno mora zaustaviti. Ovoj neviđenoj korupciji i pljački definitivno se mora nogom za vrat stati.

ODGOVORITE