Начелник Пала у самоизолацији, због заражене сараднице

Начелник општине Пале Бошко Југовић повукао се у самоизолацију након што је његовој блиској сарадници потврђено да је позитивна на вирус корона.

Република Српска 18.07.2020 | 20:32
Начелник Пала у самоизолацији, због заражене сараднице

Југовић је на свом Инстаграм профилу навео да је отказао све пословне активности и састанке до завршетка процедуре тестирања.

Он је додао да су у кућној изолацији и остали службеници из његовог кабинета, а ускоро ће дефинисати најбољи начин за несметано функционисање општине Пале.

Југовић је нагласио да ће грађани моћи несметано да користе све услуге општинских служби.

- Нема разлога за панику, нико од нас за сада нема било какве симптоме, али смо опрезни, одговорни и спроводимо све потребне процедуре - нагласио је Југовић.

Начелник општине Пале навео је да се од почетка пандемије локални званичници понашају апсолутно одговорно и транспарентно, те да је тако и сада и да ће јавност благовремено обавијестити о резултатима тестирања и свим даљим активностима.

(Срна)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Ухх

18.07.2020 20:08

Е,јесте одговорни. Казе да народ не паници. Народ воли да ви нерадите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Андриц

19.07.2020 05:21

Ма да,сад кад је дозвољена куцна изолација и заразеним,сад се сви поразболијевасе.Како нисте били тако одговорни и храбри у априлу кад је требало ици у прихватне центре и саторе.Не цух да се ико тад разболио од политицара и главоња из секте.Зар стварно мислите да је то слуцајно???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лија

19.07.2020 06:00

Висе од десет дана, у урбанизму је долазила слузбеница на посао са симптомима који су указивали на вирус. Сви су цутали и нико није предузимао било ста да се тацно утврди јели или није ковид. Е сад се писе о наводној бризи нацелника, самоизолацији .......

ОДГОВОРИТЕ
Name

те

19.07.2020 11:27

Те сараднице су прије имале другаци назив.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др

19.07.2020 19:24

Ста је реци ова зараза ударила на ове из СНСД . Морају бити примјера осталим.цлановима.