Načelnik Pala u samoizolaciji, zbog zaražene saradnice

Načelnik opštine Pale Boško Јugović povukao se u samoizolaciju nakon što je njegovoj bliskoj saradnici potvrđeno da je pozitivna na virus korona.

Republika Srpska 18.07.2020 | 20:32
Načelnik Pala u samoizolaciji, zbog zaražene saradnice

Јugović je na svom Instagram profilu naveo da je otkazao sve poslovne aktivnosti i sastanke do završetka procedure testiranja.

On je dodao da su u kućnoj izolaciji i ostali službenici iz njegovog kabineta, a uskoro će definisati najbolji način za nesmetano funkcionisanje opštine Pale.

Јugović je naglasio da će građani moći nesmetano da koriste sve usluge opštinskih službi.

- Nema razloga za paniku, niko od nas za sada nema bilo kakve simptome, ali smo oprezni, odgovorni i sprovodimo sve potrebne procedure - naglasio je Јugović.

Načelnik opštine Pale naveo je da se od početka pandemije lokalni zvaničnici ponašaju apsolutno odgovorno i transparentno, te da je tako i sada i da će javnost blagovremeno obavijestiti o rezultatima testiranja i svim daljim aktivnostima.

(Srna)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Uhh

18.07.2020 20:08

E,jeste odgovorni. Kaze da narod ne panici. Narod voli da vi neradite.

ODGOVORITE
Name

Andric

19.07.2020 05:21

Ma da,sad kad je dozvoljena kucna izolacija i zarazenim,sad se svi porazbolijevase.Kako niste bili tako odgovorni i hrabri u aprilu kad je trebalo ici u prihvatne centre i satore.Ne cuh da se iko tad razbolio od politicara i glavonja iz sekte.Zar stvarno mislite da je to slucajno???

ODGOVORITE
Name

Lija

19.07.2020 06:00

Vise od deset dana, u urbanizmu je dolazila sluzbenica na posao sa simptomima koji su ukazivali na virus. Svi su cutali i niko nije preduzimao bilo sta da se tacno utvrdi jeli ili nije kovid. E sad se pise o navodnoj brizi nacelnika, samoizolaciji .......

ODGOVORITE
Name

te

19.07.2020 11:27

Te saradnice su prije imale drugaci naziv.

ODGOVORITE
Name

Dr

19.07.2020 19:24

Sta je reci ova zaraza udarila na ove iz SNSD . Moraju biti primjera ostalim.clanovima.