Дара се не плаши короне, путује где год може и позира! (ФОТО)

Дара Бубамара понаша се опуштено, као да у свету не влада пандемија коронавируса, па је, тек што је слетела из Грчке, одлетела је у Монте Карло.

Забава 18.07.2020 | 13:59
Дара се не плаши короне, путује где год може и позира! (ФОТО)

Певачица је попут својих колегиница Драгане Мирковић и Лепе Брене отишла у ово монденско место, а у чијем друштву ужива, још није познато.

Дара је тамо већ два-три дана, колико поставља фотографије, како луксузног хотела у којем је смештена, тако и хране, али и оног незаобилазног - свог тела. Стиче се утисак да је она једва дочекала да поново отпутује негде како би могла да позира полугола, што је и овај пут урадила.

Наравно, у првом плану биле су њене бујне груди док се снимала у купаћем костиму, али је искористила прилику да се похвали и остатком тела, посебно "задњим трапом".

Тако је најпре позирала с леђа испред хотела, а на себи је имала провидну хаљину за плажу и сандале на платформу. Једну ногу Дара је дигла увис, а уз мало Фотошопа изгледа доста мршавије него уживо. На другој слици певачица позира спреда, а иако је на себе навукла огртач за плажу, видео се њен бикини и бујно попрсје.

По свему судећи, певачица се тамо одлично проводи, а не би нас чудило и да ускоро објави фотографије са својим колегиницама које такође уживају у луксузу овог најбогатијег града у Европи.

Брена и Драгана већ су се дружиле неколико пута у Монте Карлу, где уживају са својим породицама, а верујемо да ће им пријати и Дарино друштво.

Извор:Курир.рс Фото: принтсцреен инстаграм

Коментари / 0

Оставите коментар