Dara se ne plaši korone, putuje gde god može i pozira! (FOTO)

Dara Bubamara ponaša se opušteno, kao da u svetu ne vlada pandemija koronavirusa, pa je, tek što je sletela iz Grčke, odletela je u Monte Karlo.

Zabava 18.07.2020 | 13:59
Dara se ne plaši korone, putuje gde god može i pozira! (FOTO)

Pevačica je poput svojih koleginica Dragane Mirković i Lepe Brene otišla u ovo mondensko mesto, a u čijem društvu uživa, još nije poznato.

Dara je tamo već dva-tri dana, koliko postavlja fotografije, kako luksuznog hotela u kojem je smeštena, tako i hrane, ali i onog nezaobilaznog - svog tela. Stiče se utisak da je ona jedva dočekala da ponovo otputuje negde kako bi mogla da pozira polugola, što je i ovaj put uradila.

Naravno, u prvom planu bile su njene bujne grudi dok se snimala u kupaćem kostimu, ali je iskoristila priliku da se pohvali i ostatkom tela, posebno "zadnjim trapom".

Tako je najpre pozirala s leđa ispred hotela, a na sebi je imala providnu haljinu za plažu i sandale na platformu. Jednu nogu Dara je digla uvis, a uz malo Fotošopa izgleda dosta mršavije nego uživo. Na drugoj slici pevačica pozira spreda, a iako je na sebe navukla ogrtač za plažu, video se njen bikini i bujno poprsje.

Po svemu sudeći, pevačica se tamo odlično provodi, a ne bi nas čudilo i da uskoro objavi fotografije sa svojim koleginicama koje takođe uživaju u luksuzu ovog najbogatijeg grada u Evropi.

Brena i Dragana već su se družile nekoliko puta u Monte Karlu, gde uživaju sa svojim porodicama, a verujemo da će im prijati i Darino društvo.

Izvor:Kurir.rs Foto: printscreen instagram

Komentari / 0

Ostavite komentar