М:тел за ФС БИХ за Премијер лигу издвојио 22 мил. КМ

М:тел понудом од 22 милиона КМ постао нови спонзор НС БиХ за Премијер лигу и репрезентацију.

Фудбал 18.07.2020 | 07:21
М:тел за ФС БИХ за Премијер лигу издвојио 22 мил. КМ

Телекомуникацијска компанија М:тел нови је спонзор Фудбалског савеза БиХ за Премијер лигу и репрезентацију.

Извршни одбор Фудбалског савеза БиХ је донио прелиминарну одлуку о новом генералном спонзору тако да је остало само да се утврде детаљи уговора како би он постао и званичан.

Претходних осам година генерални спонзор најјачег фудбалског такмичања у БиХ био је БХ Телецом, но након што им је истекао уговор с Фудбалским савезом БиХ кровна кућа бх. фудбала прихватила је, како сазнаје портал Клиx.ба, М:телову финансијску најјачу понуду и они ће у наредним годинама бити генерални спонзор лиге.

Понуде су на адресу Фудбалског савеза Босне и Херцеговине послала три понуђача - М:тел, БХ Телецом и Унитед Медиа, а финансијски најбоља понуда била је управо она М:телова, што је уједно и главни разлог због којег је ФС БиХ одабрао ову компанију.

Како сазнајемо, М:тел је послао понуду тешку чак 22 милиона КМ, другу најбољу понуду послао је БХ Телецом и она је била вриједна 8,6 милиона КМ, а најслабију понуду послали су из Унитед Медије - 7 милиона КМ.

Новом генералном спонзору свакако да ће се највише обрадовати бх. клубови, који су продају ТВ права више пута истицали као највећи проблем финансирања, а утакмице ће се моћи гледати на каналима Арене Спорт.

Подсјећамо, Премијер лига БиХ почиње 1. аугуста, а титулу ће бранити ФК Сарајево.

(БН/Клиx Фото: Дамир Хајдарбашић, Репрезентација.ба) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Минхаузен

18.07.2020 05:54

Донирајте сколама и сиромасниј дјеци рацунарску опрему за сколску наставу на даљину, бездусни лопови .смањите цијене интернета , поклоните претплату гдје дјеца не могу да приусте себи исту .какав фудбал у ово вријрме ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

18.07.2020 07:02

С тим парама сте могли помоћи лијечењу свих тешко болесних особа, дјеце и одраслих, који јавно траже помоћ. Апсолутно свих!

ОДГОВОРИТЕ