Одређен притвор Горану Росу, Мартини мјере забране

- Основни суд у Бањалуци одредио је једномјесечни притвор за Горана Росу, док је Мартини Росо одређена мјера забране уз одузимање личних докумената.

Република Српска 17.07.2020 | 21:37
Одређен притвор Горану Росу, Мартини мјере забране

Како су пренијели медији, Горан Росо осумњичен је да је од 2010. до 2020. године починио кривична дјела разбојништво, лажно представљање, угрожавање сигурности, фалсификовање исправе, навођење на овјеру неистинитог садржаја, превара, утаја, неовлаштен приступ заштићеном компјутеру, компјутерској мрежи, телекомуникационој мрежи и електронској обради података, на штету више лица са подручја Бањалуке.

Мартина Росо осумњичена је да је од 2016. до 2019. године починила кривична дјела фалсификовање исправе, навођење на овјеру неистинитог садржаја, превара и кривично дјело неовлаштено пружање медицинских услуга.

Из Окружног јавног тужилаштва Бањалука раније је саопштено да је тужилаштво предложило притвор због опасности од бјекства осумњичених, бојазни да ће уништити, сакрити, измијенити или фалсификовати доказе или трагове важне за кривични поступак, као и да би боравком на слободи могли ометати кривични поступак утицајем на свједоке, те због постојања нарочитих околности које оправдавају бојазан да ће осумњичени поновити кривично дјело.

(БН/Срна)  

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Празне приче

17.07.2020 20:05

Како је могуће да је починио толика кривична дјела а сад га хапсе и разглашавају на сва звона као да игра мечка.Ко ће одговарати ако буде пуштен и враћен му хеликоптер!?Не треба објављивати ове вијести док год тај неко који се сумњичи или хапси не буде правоснажно осуђен и упућен на издржавање казне

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

18.07.2020 06:23

Све то се знавдест година и сути он је био неци играц само сада није добро набацио лопту и ту је пао..да неко мозе да ради ста хоце и да има хеликоптер а да власт за то зна и сути ...сви лопови...

Name

Марко

18.07.2020 17:02

Боље би било да цуте о срамоти својој,лик има 90 кривицних дјела само у Србији а 10 година узива заститу у РС у и ради даље.Кад се закацио са неким с ким није смио инда хапсење на сва звона !!! Нормалном цовјеку је јасно ста је овде,од полиције до тузиластава и суда све голи разбојници.

Name

Ненад

17.07.2020 20:12

Ако су криви пусти це их 100%.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахах

17.07.2020 20:26

АМА бањалуцки муфљузи или ти “судије “ играјунсе судија, ниста ту неце бит као ни до сада.

ОДГОВОРИТЕ