Бора искрено о Ери: Он је у годинама а није се пазио!

Бора Дрљача није знао да је његов дугогодишњи пријатељ Ера Ојданић, који тренутно лежи у болници “Драгиша Мишовић” на Дедињу, позитиван на Цовид-19.

Забава 17.07.2020 | 13:40
Бора искрено о Ери: Он је у годинама а није се пазио!

Певач колегу месецима није видео због својих здравствених проблема са којима се и дан-данас бори, али веома је уплашен за њега. Дрљача води рачуна куда се креће и ни са ким се не састаје. Бора је открио како се осећа и шта се заправо догодило са његовим дугогодишњим пријатељем:

"Нисмо се баш дуго видели, јер сам ја био у болници и избегавао сам контакт с другим људима. Звао ме је један мој друг за Ивањдан на телефон. Дејан бизнисмен из Ваљева где ми је рекао да је Ера певао тамо на вашару у шатору у манастиру Јовања код Ваљева. Сви су били окупљени и без маске и сигурно се тамо заразио" рекао је Бора, па наставио причу:

"Ко је ту лудницу дозволио у овој ситуацији, тај није нормалан. Ера се није пазио, зато је и добио корону. Морао је да поведе рачуна, ипак је он човек у годинама, без обзира на то колико је енергичан и јак. Ја нигде не излазим. Одем негде само ако је нужно" рекао је Дрљача.

На питање како се осећа и да ли се чува певач је рекао следеће:

"Добро се осећам. Данас сам био на контроли, стање се поправља. Ужасно је време, вирус невидљиво вреба. Морам да водим рачуна, јер када бих ја то добио морао бих да се поздравим са животом, мене би овај вирус убио. Ово је Трећи светски рат" рекао је певач, па додао како нико не води рачуна и не штити се од коронавируса:

"Управо се враћам из ресторана са Ледина, ишао сам код доброг пријатеља да једем. Нико нема маске седе људи једу, нико то не поштује једини сам ја имао маску. Коју сам скинуо само кад сам јео " закључио је Бора и рекао да ће одмах позвати свог пријатеља Еру и видети како се осећа.

Извор: Курир.рс Фото:принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар