Bora iskreno o Eri: On je u godinama a nije se pazio!

Bora Drljača nije znao da je njegov dugogodišnji prijatelj Era Ojdanić, koji trenutno leži u bolnici “Dragiša Mišović” na Dedinju, pozitivan na Covid-19.

Zabava 17.07.2020 | 13:40
Bora iskreno o Eri: On je u godinama a nije se pazio!

Pevač kolegu mesecima nije video zbog svojih zdravstvenih problema sa kojima se i dan-danas bori, ali veoma je uplašen za njega. Drljača vodi računa kuda se kreće i ni sa kim se ne sastaje. Bora je otkrio kako se oseća i šta se zapravo dogodilo sa njegovim dugogodišnjim prijateljem:

"Nismo se baš dugo videli, jer sam ja bio u bolnici i izbegavao sam kontakt s drugim ljudima. Zvao me je jedan moj drug za Ivanjdan na telefon. Dejan biznismen iz Valjeva gde mi je rekao da je Era pevao tamo na vašaru u šatoru u manastiru Jovanja kod Valjeva. Svi su bili okupljeni i bez maske i sigurno se tamo zarazio" rekao je Bora, pa nastavio priču:

"Ko je tu ludnicu dozvolio u ovoj situaciji, taj nije normalan. Era se nije pazio, zato je i dobio koronu. Morao je da povede računa, ipak je on čovek u godinama, bez obzira na to koliko je energičan i jak. Ja nigde ne izlazim. Odem negde samo ako je nužno" rekao je Drljača.

Na pitanje kako se oseća i da li se čuva pevač je rekao sledeće:

"Dobro se osećam. Danas sam bio na kontroli, stanje se popravlja. Užasno je vreme, virus nevidljivo vreba. Moram da vodim računa, jer kada bih ja to dobio morao bih da se pozdravim sa životom, mene bi ovaj virus ubio. Ovo je Treći svetski rat" rekao je pevač, pa dodao kako niko ne vodi računa i ne štiti se od koronavirusa:

"Upravo se vraćam iz restorana sa Ledina, išao sam kod dobrog prijatelja da jedem. Niko nema maske sede ljudi jedu, niko to ne poštuje jedini sam ja imao masku. Koju sam skinuo samo kad sam jeo " zaključio je Bora i rekao da će odmah pozvati svog prijatelja Eru i videti kako se oseća.

Izvor: Kurir.rs Foto:printscreen

Komentari / 0

Ostavite komentar