Доктор Бјековић: Закон мора бити пацијент!

“Докторима као људима који живе на овим трусном подручју је закон пацијент што смо показали сво време и најтежих животних драма 90-годима гдје је прави доктор лијечио све без обзира на расну, вјерску и социјалну припадност… А посебно смо сви слаби на дјецу”, рекао је ово у својој реакцији др Горан Бјековић, предсједник Скупштине независног струковног синдиката Републике Српске који заступа око 2.100 љекара.

Република Српска 16.07.2020 | 22:53
Доктор Бјековић: Закон мора бити пацијент!

“Ортопедија као грана медицине највише се и заснива на обољењима дјеце и борби за здравље и благодет најмлађих, почев од тога да му омогућимо да сједи, хода, трчи. Само они који су то доживели знају ста значи то тако мало, а тако много за насе најмилије. Из те вјештине се показало да могу имати користи и старији”, рекао је Бјековић.

Он истиче како је све засновано на дјеци и да је неко ко је најстручнији на нашим просторима, а то је Исмет Гавранкапетановиц, носилац те улоге и највећи протагониста дјечијег програма ортопедије данашњице.

“Тако да изражавамо пуну подршку у овом историјском тренутку за наш народ и државу која не познаје границе нашем проф. др. Гавранкапетановићу у његовој искреној енергији и жељи да помогне дјеци посебно оној од које је званични државни здравствени апарат дигао руке и поново се дижемо из пепела горчине и дајемо свјетлост тренутку наде коју нам улива поштовани проф. Гавранкапетановић који је поново и побиједио у свом настојању да се помогне најмилијим и најмлађим члановима нашег друштва које се захваљујући проф. Гавранкапетановићу диже из раја пепела”, закључио је Бјековић.

(Рапорт.ба)

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Мрква

16.07.2020 21:55

Свака цаст оваквим докторима, докрорске громаде.... у рату су лијецили људе на разлицитим странама, а данас заједно против корумпиране и погане власти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

17.07.2020 05:10

Хвала доктору на људским и струцним ријецима! На разумној и ,за вријеме када владају нељуди, једино људској поруци. Нека све поцне са храбрим докторима!

Name

СВАКА ЧАСТ

17.07.2020 05:59

СВАКА ЧАСТ ЗА ДР. БИЈЕКОВИЋА. ПРАВА ЉУДИНА БИО И ОСТАО. САМО ЈЕДНО ДР. БИЈЕКОВИЋУ ИЗДВОЈИО СИ СЕ ОД ПЈЕСАЧАНА ЈЕС ДА СИ РОДОМ ИЗ ПИЈЕСКА АЛИ У ПИЈЕСКУ СУ СВИ ОНИ КОЈИ СЕ ТОТАЛНО РАЗЛИКУЈУ ОД ТЕБЕ. НИКАД НИСИ БИО НИТИ ЋЕШ БИТИ КАО ПОЈЕДИНИ ПЈЕСАЧАНИ КОЈИ САМО ГРАБЕ И ЗАПОШЉАВАЈУ САМО СВОЈЕ ЦРВЕНЕ А ОСТАЛО НЕ ВИДЕ НИКОГ ЖИВОГ. ЗА ЊИХ СУ ДЈЕЦА ОД ОСТАЛИХ НИКО И НИШТА ДОК ОД ЊИХОВИХ ЦРВЕНИХ СУ СВИ ЗАПОСЛЕНИ И СВИ РАДЕ КАКО ХОЋЕ И ШТА ХОЋЕ. ДР. БИЈЕКОВИЋУ УВИЈЕК СИ БИО И ОСТАО ТАКАВ КАКАВ И ЈЕСИ НИКАД НИСИ ПИТАО КО ЈЕ ЦРВЕНИ А КО НИЈЕ ПРЕМА СВАКОМ СИ СЕ ОПХОДИО ИСТО И СВАКА ТИ ЧАСТ И КАО ЧОВЈЕКУ И КАО ДОКТОРУ.

Name

ЛОГИЧНО

17.07.2020 06:56

ЈЕДИНИ ЧОВЈЕК ЗА КОГА СУ СВИ КОМЕНТАРИ ПОЗИТИВНИ А ВЕЋИНИ ПОЈЕДИНЕ ГОСПОДЕ БОЉЕ ЈЕ ДА И НЕ ЧИТАЈУ КОМЕНТАРЕ ЈЕР СЛАБО ИМА ИЈЕДАН ПОЗИТИВАН КОМЕНТАР. СВАКА ЧАСТ ДОКТОРЕ.

Name

Миле жљебови

17.07.2020 06:08

Доктор бјековиц це се памтити по славној улози генерала водје протеста зворницких доктора и по спасавању рањеника из терористицког напада на станицу милиције у зворнику,а тада је досао од куце у болници иако није радио.хвала вам,докторе горане сто постојите,да су сви доктори такви корона нам не би могла ниста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

др бијековиц за министра

17.07.2020 06:32

Требало би записати мудре мисли овог великог цовјекољупца, постењацину, доктора који не прави разлике да ли је неко богат, сиромасан, из које је странке, он својим царобним рукама подизе унесрецене на ноге и буди им вољу и зељу за новим зивотом,могло би се реци да је др бијековиц свијетло на крају туњела за овај напацени народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

17.07.2020 06:56

Докторе ухвати се слушалица и рецепата, а политику води неко други ко је зато плаћен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за 10

17.07.2020 07:21

Свака част, докторе био би прави за градоначелника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

капа доле

17.07.2020 07:24

На муци се познају јунаци, људина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган А.

17.07.2020 09:24

Лицно сам се на својој кози увјерио на његове струцне и људске квалитете ,а он је пример односа љекара и пацијента.Хвала за све уцињено мени и супрузи да има велики напредак у раду и зивоту

Name

Јл

17.07.2020 14:50

Бјековиц, легенда

ОДГОВОРИТЕ
Name

сакал13

22.04.2021 07:59

Хвала доктору на свему! Имао сам саобраћајну несрећу са мотором у којој ми је поломљено (смрскано) кољено, захваљујући ДР Бјековићу сада опет као и прије трчим, скијам, играм тенис... Рјечи не могу описати захвалност, људина!

ОДГОВОРИТЕ