Doktor Bjeković: Zakon mora biti pacijent!

“Doktorima kao ljudima koji žive na ovim trusnom području je zakon pacijent što smo pokazali svo vreme i najtežih životnih drama 90-godima gdje je pravi doktor liječio sve bez obzira na rasnu, vjersku i socijalnu pripadnost… A posebno smo svi slabi na djecu”, rekao je ovo u svojoj reakciji dr Goran Bjeković, predsjednik Skupštine nezavisnog strukovnog sindikata Republike Srpske koji zastupa oko 2.100 ljekara.

Republika Srpska 16.07.2020 | 22:53
Doktor Bjeković: Zakon mora biti pacijent!

“Ortopedija kao grana medicine najviše se i zasniva na oboljenjima djece i borbi za zdravlje i blagodet najmlađih, počev od toga da mu omogućimo da sjedi, hoda, trči. Samo oni koji su to doživeli znaju sta znači to tako malo, a tako mnogo za nase najmilije. Iz te vještine se pokazalo da mogu imati koristi i stariji”, rekao je Bjeković.

On ističe kako je sve zasnovano na djeci i da je neko ko je najstručniji na našim prostorima, a to je Ismet Gavrankapetanovic, nosilac te uloge i najveći protagonista dječijeg programa ortopedije današnjice.

“Tako da izražavamo punu podršku u ovom istorijskom trenutku za naš narod i državu koja ne poznaje granice našem prof. dr. Gavrankapetanoviću u njegovoj iskrenoj energiji i želji da pomogne djeci posebno onoj od koje je zvanični državni zdravstveni aparat digao ruke i ponovo se dižemo iz pepela gorčine i dajemo svjetlost trenutku nade koju nam uliva poštovani prof. Gavrankapetanović koji je ponovo i pobijedio u svom nastojanju da se pomogne najmilijim i najmlađim članovima našeg društva koje se zahvaljujući prof. Gavrankapetanoviću diže iz raja pepela”, zaključio je Bjeković.

(Raport.ba)

Komentari / 12

Ostavite komentar
Name

Mrkva

16.07.2020 21:55

Svaka cast ovakvim doktorima, dokrorske gromade.... u ratu su lijecili ljude na razlicitim stranama, a danas zajedno protiv korumpirane i pogane vlasti

ODGOVORITE
Name

Bravo

17.07.2020 05:10

Hvala doktoru na ljudskim i strucnim rijecima! Na razumnoj i ,za vrijeme kada vladaju neljudi, jedino ljudskoj poruci. Neka sve pocne sa hrabrim doktorima!

Name

SVAKA ČAST

17.07.2020 05:59

SVAKA ČAST ZA DR. BIJEKOVIĆA. PRAVA LJUDINA BIO I OSTAO. SAMO JEDNO DR. BIJEKOVIĆU IZDVOJIO SI SE OD PJESAČANA JES DA SI RODOM IZ PIJESKA ALI U PIJESKU SU SVI ONI KOJI SE TOTALNO RAZLIKUJU OD TEBE. NIKAD NISI BIO NITI ĆEŠ BITI KAO POJEDINI PJESAČANI KOJI SAMO GRABE I ZAPOŠLJAVAJU SAMO SVOJE CRVENE A OSTALO NE VIDE NIKOG ŽIVOG. ZA NJIH SU DJECA OD OSTALIH NIKO I NIŠTA DOK OD NJIHOVIH CRVENIH SU SVI ZAPOSLENI I SVI RADE KAKO HOĆE I ŠTA HOĆE. DR. BIJEKOVIĆU UVIJEK SI BIO I OSTAO TAKAV KAKAV I JESI NIKAD NISI PITAO KO JE CRVENI A KO NIJE PREMA SVAKOM SI SE OPHODIO ISTO I SVAKA TI ČAST I KAO ČOVJEKU I KAO DOKTORU.

Name

LOGIČNO

17.07.2020 06:56

JEDINI ČOVJEK ZA KOGA SU SVI KOMENTARI POZITIVNI A VEĆINI POJEDINE GOSPODE BOLJE JE DA I NE ČITAJU KOMENTARE JER SLABO IMA IJEDAN POZITIVAN KOMENTAR. SVAKA ČAST DOKTORE.

Name

Mile žljebovi

17.07.2020 06:08

Doktor bjekovic ce se pamtiti po slavnoj ulozi generala vodje protesta zvornickih doktora i po spasavanju ranjenika iz teroristickog napada na stanicu milicije u zvorniku,a tada je dosao od kuce u bolnici iako nije radio.hvala vam,doktore gorane sto postojite,da su svi doktori takvi korona nam ne bi mogla nista.

ODGOVORITE
Name

dr bijekovic za ministra

17.07.2020 06:32

Trebalo bi zapisati mudre misli ovog velikog covjekoljupca, postenjacinu, doktora koji ne pravi razlike da li je neko bogat, siromasan, iz koje je stranke, on svojim carobnim rukama podize unesrecene na noge i budi im volju i zelju za novim zivotom,moglo bi se reci da je dr bijekovic svijetlo na kraju tunjela za ovaj napaceni narod.

ODGOVORITE
Name

Milan

17.07.2020 06:56

Doktore uhvati se slušalica i recepata, a politiku vodi neko drugi ko je zato plaćen.

ODGOVORITE
Name

za 10

17.07.2020 07:21

Svaka čast, doktore bio bi pravi za gradonačelnika.

ODGOVORITE
Name

kapa dole

17.07.2020 07:24

Na muci se poznaju junaci, ljudina.

ODGOVORITE
Name

Dragan A.

17.07.2020 09:24

Licno sam se na svojoj kozi uvjerio na njegove strucne i ljudske kvalitete ,a on je primer odnosa ljekara i pacijenta.Hvala za sve ucinjeno meni i supruzi da ima veliki napredak u radu i zivotu

Name

Jl

17.07.2020 14:50

Bjekovic, legenda

ODGOVORITE
Name

sakal13

22.04.2021 07:59

Hvala doktoru na svemu! Imao sam saobraćajnu nesreću sa motorom u kojoj mi je polomljeno (smrskano) koljeno, zahvaljujući DR Bjekoviću sada opet kao i prije trčim, skijam, igram tenis... Rječi ne mogu opisati zahvalnost, ljudina!

ODGOVORITE