Не прелазу Велика Кладуша ухапшен педофил

 Службеници Јединице граничне полиције Велика Кладуша ухапсили су мушкарца чији су иницијали Р.А, за којим је Министарство унутрашњих послова Унско-санског кантона расписало потрагу због кривичних дјела искориштавање дјетета или малољетника ради порнографије и задовољење похоте пред дјететом или малољетником.

Босна и Херцеговина 16.07.2020 | 12:26
Не прелазу Велика Кладуша ухапшен педофил

Овај мушкарац јуче је контролисан на уласку у БиХ на граничном прелазу Велика Кладуша, а након граничних провјера предат је службеницима Полицијске станице Велика Кладуша, саопштено је из Граничне полиције БиХ.

Приликом уласка у БиХ на прелазу Градина јуче је ухапшено лице чији су иницијали Д.К. јер га потражује Општински суд у Санском Мосту због угрожавања безбједности, након чега су га службеници Јединице Граничне полиције Градишка предали Судској полицији Бихаћ.

На Међународном аеродрому Тузла јуче су, на лету за Билунд, припадници Граничне полиције БиХ ухапсили држављанина БиХ и Норвешке чији су иницијали Е.Ч, јер је утврђено да је за њим Полицијска управа Приједор расписала потрагу због кривичног дјела паљевина.

Ухапшени је предат службеницима Полицијске управе Приједор.

(Срна) 

Коментари / 0

Оставите коментар