Ne prelazu Velika Kladuša uhapšen pedofil

 Službenici Jedinice granične policije Velika Кladuša uhapsili su muškarca čiji su inicijali R.A, za kojim je Ministarstvo unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona raspisalo potragu zbog krivičnih djela iskorištavanje djeteta ili maloljetnika radi pornografije i zadovoljenje pohote pred djetetom ili maloljetnikom.

Bosna i Hercegovina 16.07.2020 | 12:26
Ne prelazu Velika Kladuša uhapšen pedofil

Ovaj muškarac juče je kontrolisan na ulasku u BiH na graničnom prelazu Velika Кladuša, a nakon graničnih provjera predat je službenicima Policijske stanice Velika Кladuša, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Prilikom ulaska u BiH na prelazu Gradina juče je uhapšeno lice čiji su inicijali D.К. jer ga potražuje Opštinski sud u Sanskom Mostu zbog ugrožavanja bezbjednosti, nakon čega su ga službenici Jedinice Granične policije Gradiška predali Sudskoj policiji Bihać.

Na Međunarodnom aerodromu Tuzla juče su, na letu za Bilund, pripadnici Granične policije BiH uhapsili državljanina BiH i Norveške čiji su inicijali E.Č, jer je utvrđeno da je za njim Policijska uprava Prijedor raspisala potragu zbog krivičnog djela paljevina.

Uhapšeni je predat službenicima Policijske uprave Prijedor.

(Srna) 

Komentari / 0

Ostavite komentar