Колико је Ђоковић био захтјеван, шта је јео...

"Здраво, ја сам Новак", рекао је тренутно најбољи тенисер свијета менаџементу и особљу хотела Пино Натуре на Требевићу у тренутку када је званично постао њихов гост. Кажу да је једноставан, нормалан и опуштен, насмијан и сусретљив у сваком тренутку, па су самим тим и утисци након његовог одласка још снажнији.

Тенис 15.07.2020 | 17:24
Колико је Ђоковић био захтјеван, шта је јео...

Новак Ђоковић, тренутно први тенисер свијета и један од најбољих играча свих времена, протекла три дана провео је у Босни и Херцеговини, а након доласка у Сарајево, што му је уједно и први пут да борави у главном граду наше државе, слободно вријеме искористио је да посјети пирамиде у Високом и обиђе Јахорину.

У самом хотелу одушевљени су његовим понашањем и ставом који је током протекла три дана показао, а највише симпатија покупио је управо својим једноставним приступом људима показавши тако да је, иако је један од најпознатијих спорташа свијета, чврсто на земљи.

"Новак је од почетка био диван према свима, увијек је разговарао с осмијехом и ниједног тренутка, иако смо ми били свјесни тога, није се могао стећи утисак да је ријеч о свјетској личности и једном од најпознатијих спорташа данашњице. Није био захтјеван и била је велика част на тај једноставан начин радити с таквим професионалцем", рекли су нам чланови особља хотела након његовог одласка додавши како су, када је стигла информација да долази Новак Ђоковић, бројне колеге тражиле замјену смјена, јер су имали жељу видјети и упознати србијанског играча.

Истичу како је иза себе оставио изузетно уредан апартман, а када је најавио свој долазак у Сарајево, првобитно је резервисао три хотелске собе без икаквих додатних захтјева. На изричит захтјев менаџента хотела, боравио је у луксузном апартману с погледом на љепоте Требевића.

Што се тиче исхране, из хотела су нам открили да Новак такођер није био превише захтјеван по том питању, иако је од раније познато да србијански тенисер има веганску прехрану.

"Знали смо да је ријеч о професионалном спорташу и човјеку који има свој начин прехране, но у договору с њим схватили смо да ни по том питању није превише захтјеван и било је врло једноставно испоштовати оно што он жели. Он је, иако су то наше колеге такођер истакле, врло једноставан и нормалан човјек, према свима је показао максимално поштовање и заиста нам је била част услужити једну такву личност", рекли су нам из кухиње хотела Пино Натуре.

На крају је, поред срдачног поздрава и захвалнице на гостопримству, свим заинтересованим пружио прилику да се фотографишу с њим те је онима који су то жељели дао и аутограм.

Нажалост, Новак Ђоковић је током боравка у главном граду БиХ био врло јасан по питању медијских изјава рекавши како се неће никако оглашавати и да је у нашу државу дошао искључиво на одмор, а иако су га новинари пратили готово у стопу и често тражили прилику да открију барем дјелић искуства који носи са собом, на крају су сви остали ускраћени што се тог дијела тиче.

Из хотела на крају истичу да су информацију о доласку Новака Ђоковића у Сарајево држали у потпуној тајности, али да је очито било тешко сакрити да информација не процури с обзиром да се најбољи тенисер свијета није сакривао.

За најбољег тенисера свијета долазак у БиХ је прва посјета некој држави након што се излијечио од корона вируса, а подсјећамо, он је у главном граду БиХ требао играти егзибициони меч против најбољег бх. тенисера Дамира Џумхура у склопу посљедње етапе Адриа Тоура, но због појаве вируса међу тенисерима овај меч је отказан.

(Клиx Фото: Топ портал)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

15.07.2020 17:13

Јел био с Додиком

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

15.07.2020 19:28

Додо је оставио све своје активности и са новм хеликоптером владе РС долетео да се поздрави са Нолетом.Додо је из Бања Луке са собом повео новинаре да то све забелезе.