Милица Тодоровић очајна због короне, две недеље не може да скине температуру!

Милица Тодоровић већ две недеље осећа се јако лоше, а од дана када је сазнала да је позитивна на коронавирус, не може да скине температуру.

Забава 15.07.2020 | 15:11
Милица Тодоровић очајна због короне, две недеље не може да скине температуру!

Популарна певачица заразила се почетком јула, у исто време када и Славица Ћуктераш, са којом је проводила доста времена. Иако се њена колегиница осећа много боље и нема теже симптоме, само прима инфузију, Милица овај вирус много тешко подноси.

Како наш саговорник близак певачици каже, њено стање није драматично, дакле, није у животној опасности, али није ни неозбиљно. Тодоровићева већ дуже време има јако изражене симптоме коронавируса - малаксалост, бол у мишићима, кашаљ, кијавицу и повишену телесну температуру. Управо је температура фактор због којег се Милица осећа лоше и исцрпљено, иако на све начине покушава да је снизи и оздрави. Упркос томе што прима терапију, пије лекове које јој је доктор преписао, она и на друге начине покушава да здравље доведе у ред, али се ништа не показује као делотворно.

Води рачуна о исхрани, једе здраво, балансирано, на време, а пије и цеђене сокове, смутије и уноси витамине у виду таблета као додатак исхрани, попут цинка, витамина Ц, омега комплекса. Међутим, њено стање се слабо поправља, па се и сама Милица пожалила својим пратиоцима на друштвеним мрежама како не може више да издржи високу температуру и да не зна како да је спусти.

Један од разлога за њено садашње стање, каже наш саговорник, јесте њен ослабљен имунитет и да просто треба времена да све што уноси почне да делује и ојача њен организам. Као и већина људи у данашњем систему, и Милица је под великим стресом због напорних и честих наступа, током којих је мало спавала, нередовно се хранила, а све то узело је данак. Ипак, он додаје да се она, упркос свему томе, и даље труди да буде позитивна. У изолацији је са Славицом, али и својом мајком Јасмином, која је такође позитивна на ковид 19. Њих три брину и теше међусобно једна другу, шале се, играју друштвене игре и забављају се на Инстаграму.

Тодоровићева је позната као шаљивџија, па се тако теши да ће барем нешто добро произаћи из овога, а то је да ће здравом исхраном смршати и изгледати као са почетка каријере.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мм

15.07.2020 20:52

Милице брз опоравак.Теби,Славици и свима који болују од проклете короне.

ОДГОВОРИТЕ