Milica Todorović očajna zbog korone, dve nedelje ne može da skine temperaturu!

Milica Todorović već dve nedelje oseća se jako loše, a od dana kada je saznala da je pozitivna na koronavirus, ne može da skine temperaturu.

Zabava 15.07.2020 | 15:11
Milica Todorović očajna zbog korone, dve nedelje ne može da skine temperaturu!

Popularna pevačica zarazila se početkom jula, u isto vreme kada i Slavica Ćukteraš, sa kojom je provodila dosta vremena. Iako se njena koleginica oseća mnogo bolje i nema teže simptome, samo prima infuziju, Milica ovaj virus mnogo teško podnosi.

Kako naš sagovornik blizak pevačici kaže, njeno stanje nije dramatično, dakle, nije u životnoj opasnosti, ali nije ni neozbiljno. Todorovićeva već duže vreme ima jako izražene simptome koronavirusa - malaksalost, bol u mišićima, kašalj, kijavicu i povišenu telesnu temperaturu. Upravo je temperatura faktor zbog kojeg se Milica oseća loše i iscrpljeno, iako na sve načine pokušava da je snizi i ozdravi. Uprkos tome što prima terapiju, pije lekove koje joj je doktor prepisao, ona i na druge načine pokušava da zdravlje dovede u red, ali se ništa ne pokazuje kao delotvorno.

Vodi računa o ishrani, jede zdravo, balansirano, na vreme, a pije i ceđene sokove, smutije i unosi vitamine u vidu tableta kao dodatak ishrani, poput cinka, vitamina C, omega kompleksa. Međutim, njeno stanje se slabo popravlja, pa se i sama Milica požalila svojim pratiocima na društvenim mrežama kako ne može više da izdrži visoku temperaturu i da ne zna kako da je spusti.

Jedan od razloga za njeno sadašnje stanje, kaže naš sagovornik, jeste njen oslabljen imunitet i da prosto treba vremena da sve što unosi počne da deluje i ojača njen organizam. Kao i većina ljudi u današnjem sistemu, i Milica je pod velikim stresom zbog napornih i čestih nastupa, tokom kojih je malo spavala, neredovno se hranila, a sve to uzelo je danak. Ipak, on dodaje da se ona, uprkos svemu tome, i dalje trudi da bude pozitivna. U izolaciji je sa Slavicom, ali i svojom majkom Jasminom, koja je takođe pozitivna na kovid 19. Njih tri brinu i teše međusobno jedna drugu, šale se, igraju društvene igre i zabavljaju se na Instagramu.

Todorovićeva je poznata kao šaljivdžija, pa se tako teši da će barem nešto dobro proizaći iz ovoga, a to je da će zdravom ishranom smršati i izgledati kao sa početka karijere.

Izvor: Kurir.rs Foto: printscreen

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Mm

15.07.2020 20:52

Milice brz oporavak.Tebi,Slavici i svima koji boluju od proklete korone.

ODGOVORITE