Трагичан крај Наје Ривере: Скупила је довољно снаге да спаси сина, али не и себе!

Америчка глумица, певачица и манекенка Наја Ривера (33) је нестала у среду, 8. јула на језеру Пиру, а њено беживотно тело је извађено из језера у понедељак 13. јула, потврдила је локална полиција.

Забава 14.07.2020 | 20:53
Трагичан крај Наје Ривере: Скупила је довољно снаге да спаси сина, али не и себе!

Ривера се прославила након што је тумачила улогу навијачице Сантане Лопез у серији "Глее", која се приказивала од 2009. до 2015. године и постала популарна широм света.

Она је 8. јула изнајмила чамац и отишла на пливање са својим сином Џоузијем Холис Дорсијем (4), који је касније нађен сам на истом чамцу. Човек који је случајно туда пролазио својим бродом пријавио је да је угледао дете на чамцу које има спасилачки прслук и да је потпуно сам на броду.

Након тога дечак је на испитивању рекао да га је мајка извукла из језера и подигла на чамац, пре него што је нестала у води.

Из полиције су открили да је Наја прикупила довољно енергије да спасе сина из воде и да га подигне на бродић, али да није имала довољно снаге да спасе себе и да је ово трагичан завршетак једног младог живота.

- Изгледа да је скупила довољно снаге да врати сина на брод, али не и да себе спаси -  рекли су полицајци након што су потврдили да су је нашли.

Чека се аутопсија и званична потврда идентитета, али шериф истиче да су због локације на којој је нађено тело, одеће коју је носила сигурни да је  реч о Наји Ривери. Додао је да нема индикација да је почињен злочин над глумицом нити да је реч о самоубиству.

Према шерифовим речима, пливање у језеру је допуштено, али углавном се користи за рекреацију на води, попут вожње скутера и слично. Грађани су због ове трагедије покренули петицију да се забрани пливање у тим опасним водама, а фанови широм света се опраштају од глумице.

Извор: Телеграф.рс Фото: профимедиа

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ММ

15.07.2020 11:42

Покој јој дуси.Зена_храброст.

ОДГОВОРИТЕ