Tragičan kraj Naje Rivere: Skupila je dovoljno snage da spasi sina, ali ne i sebe!

Američka glumica, pevačica i manekenka Naja Rivera (33) je nestala u sredu, 8. jula na jezeru Piru, a njeno beživotno telo je izvađeno iz jezera u ponedeljak 13. jula, potvrdila je lokalna policija.

Zabava 14.07.2020 | 20:53
Tragičan kraj Naje Rivere: Skupila je dovoljno snage da spasi sina, ali ne i sebe!

Rivera se proslavila nakon što je tumačila ulogu navijačice Santane Lopez u seriji "Glee", koja se prikazivala od 2009. do 2015. godine i postala popularna širom sveta.

Ona je 8. jula iznajmila čamac i otišla na plivanje sa svojim sinom Džouzijem Holis Dorsijem (4), koji je kasnije nađen sam na istom čamcu. Čovek koji je slučajno tuda prolazio svojim brodom prijavio je da je ugledao dete na čamcu koje ima spasilački prsluk i da je potpuno sam na brodu.

Nakon toga dečak je na ispitivanju rekao da ga je majka izvukla iz jezera i podigla na čamac, pre nego što je nestala u vodi.

Iz policije su otkrili da je Naja prikupila dovoljno energije da spase sina iz vode i da ga podigne na brodić, ali da nije imala dovoljno snage da spase sebe i da je ovo tragičan završetak jednog mladog života.

- Izgleda da je skupila dovoljno snage da vrati sina na brod, ali ne i da sebe spasi -  rekli su policajci nakon što su potvrdili da su je našli.

Čeka se autopsija i zvanična potvrda identiteta, ali šerif ističe da su zbog lokacije na kojoj je nađeno telo, odeće koju je nosila sigurni da je  reč o Naji Riveri. Dodao je da nema indikacija da je počinjen zločin nad glumicom niti da je reč o samoubistvu.

Prema šerifovim rečima, plivanje u jezeru je dopušteno, ali uglavnom se koristi za rekreaciju na vodi, poput vožnje skutera i slično. Građani su zbog ove tragedije pokrenuli peticiju da se zabrani plivanje u tim opasnim vodama, a fanovi širom sveta se opraštaju od glumice.

Izvor: Telegraf.rs Foto: profimedia

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

MM

15.07.2020 13:42

Pokoj joj dusi.Zena_hrabrost.

ODGOVORITE