Новак Ђоковић са породицом одмара на Требевићу

Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић стигао је у Сарајево с породицом, а одмор је започео у хотелу Пино на Требевићу гдје га је срела и екипа портала Клиx.ба.

Спорт 13.07.2020 | 12:30
Новак Ђоковић са породицом одмара на Требевићу
Ђоковић се недавно опоравио од корона вируса, а како се ова зараза појавила на турниру Адриа Тоур, који је он организовао, његов првобитни долазак у главни град БиХ, у којем је требао играти егзибициони меч против Дамира Џумхура, је отказан. 
 
 
 
Тренутно је први тенисер свијета ипак с породицом у Сарајево, а он се није превише задржао у самом центру града и одмах је отишао на Требевић, гдје се смјестио у хотел Пино Натуре и тамо ће боравити током ове посјете.
 
Ђоковић је раније више пута говорио како има велику жељу доћи у Сарајево и то је планирао урадити као завршни дио етапе Адриа Тоур, но како се корона вирус појавио међу тенисерима, турнир је отказан, а самим тим и његов долазак у главни град БиХ. 
 
(Клиx)
Фото: Клиx

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Шта би Бурле

13.07.2020 10:57

А Бурле се припремао као организатор турнира почетком јула да дочека Ђоковића.Ђоковић је отишао на одмор у федерацију а није отишао на Јахорину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нерко

13.07.2020 11:04

Добро дошао у прелијепи град Сарајево,најмултикулти град на Балкану и прелијепу планину Требевић добри човјећеи људска громадо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ања

14.07.2020 19:14

"...добри човјећеи људска громадо!", је упитно, али да је Сарајево прелијепо, прелијепо је.

Name

Мика

13.07.2020 11:25

Ноле је господин и образован момак а не будалетина лопов и сплеткарош

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрква

14.07.2020 21:28

Ноле у Високом на пирамидама. Свака цаст царе, све најбоље теби и фамилији твојој, буди и даље глас разума, ПРАВИ Србин 100%, све људе цијени и постује, цијели Балкан навија за тебе, увикек си добродосао свугдје

ОДГОВОРИТЕ