Novak Đoković sa porodicom odmara na Trebeviću

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković stigao je u Sarajevo s porodicom, a odmor je započeo u hotelu Pino na Trebeviću gdje ga je srela i ekipa portala Klix.ba.

Sport 13.07.2020 | 12:30
Novak Đoković sa porodicom odmara na Trebeviću
Đoković se nedavno oporavio od korona virusa, a kako se ova zaraza pojavila na turniru Adria Tour, koji je on organizovao, njegov prvobitni dolazak u glavni grad BiH, u kojem je trebao igrati egzibicioni meč protiv Damira Džumhura, je otkazan. 
 
 
 
Trenutno je prvi teniser svijeta ipak s porodicom u Sarajevo, a on se nije previše zadržao u samom centru grada i odmah je otišao na Trebević, gdje se smjestio u hotel Pino Nature i tamo će boraviti tokom ove posjete.
 
Đoković je ranije više puta govorio kako ima veliku želju doći u Sarajevo i to je planirao uraditi kao završni dio etape Adria Tour, no kako se korona virus pojavio među teniserima, turnir je otkazan, a samim tim i njegov dolazak u glavni grad BiH. 
 
(Klix)
Foto: Klix

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Šta bi Burle

13.07.2020 12:57

A Burle se pripremao kao organizator turnira početkom jula da dočeka Đokovića.Đoković je otišao na odmor u federaciju a nije otišao na Jahorinu.

ODGOVORITE
Name

Nerko

13.07.2020 13:04

Dobro došao u prelijepi grad Sarajevo,najmultikulti grad na Balkanu i prelijepu planinu Trebević dobri čovjećei ljudska gromado!

ODGOVORITE
Name

Anja

14.07.2020 21:14

"...dobri čovjećei ljudska gromado!", je upitno, ali da je Sarajevo prelijepo, prelijepo je.

Name

Mika

13.07.2020 13:25

Nole je gospodin i obrazovan momak a ne budaletina lopov i spletkaroš

ODGOVORITE
Name

Mrkva

14.07.2020 23:28

Nole u Visokom na piramidama. Svaka cast care, sve najbolje tebi i familiji tvojoj, budi i dalje glas razuma, PRAVI Srbin 100%, sve ljude cijeni i postuje, cijeli Balkan navija za tebe, uvikek si dobrodosao svugdje

ODGOVORITE