Мушкарац умро након што је био на "корона-партију"

Тридесетгодишњи Тексашанин преминуо је од корона вируса након што је био гост на "Цовид-19 забави" коју је организовала заражена особа, објавили су доктори указујући на ризик који болест представља за младе људе.

Свијет 13.07.2020 | 08:33
Мушкарац умро након што је био на "корона-партију"

Јане Апплебy из методистичке болнице у Сан Антонију казала је како је млади мушкарац вјеровао да је вирус измишљотина упркос томе што је у САД-у однио више од 135.000 живота. 

"Некоме се дијагностикован вирус и потом организована забаву како би видио може ли побиједити болест", казала је Апплебy у недјељу.

"Једна од најтужнијих ствари које је рекао медицинској сестри била је: Знате, мислим да сам погријешио. Мислио је да је болест измишљотина. Мислио је да је млад и непобједив и да га болест неће погодити", рекла је. 

Апплебy је казала како млади често не схвате колико су болесни.

"Не изгледају јако болесни, но кад провјерите ниво њихог кисикеоникау крви и лабораторијске тестове много су болеснији", казала је позивајући људе да озбиљно схвате ризике.

(Хина)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Игор

13.07.2020 09:47

Американци су веома интелигентни, тако да је ово висе постало нормално као и теорија да је земља равна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милијана

13.07.2020 10:12

Још један невјерни Тома.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Андриц

13.07.2020 15:30

Милијана,де мало главу на промају да се разбистри.Текст је отприлике такав да би дјеца у петом основне повјеровала,а они у сестом не вјерујем...