Због фудбалера реаговало министарство здравља

Свега неколико дана откако је објављена вест да је бивши капитен Црвене звезде Вујадин Савић излечен од коронавируса, са Кипра стиже шокантна информација.

Спорт 11.07.2020 | 19:15
Због фудбалера реаговало министарство здравља

Наиме, искусни штопер се 7. јула појавио на прозивци у свом клубу АПОЕЛ из Никозије, али је на тестирању показано присуство ЦОВИД-19 у његовом организму.

Због тога је реаговало и Министаства здравља Кипра, које је забранило најављено дружење навијача са фудбалерима, јер се претпоставља да су играчи били у контакту са Вујадином Савићем. 

- Српски фудбалер је дошао на Кипар 7. јула. Он је заједно са осталим играчима прошао тестирање. Њему је у јуну дијагностикован вирус док је био у Србији, да би после 14 дана карантина и три тестирања пре доласка на Кипар добио негативне налазе на присуство вируса - пише у саопштењу Министарства здравља Кипра које је пренео сајт Канал 6.

Подсећамо, и Савићева супруга Мирка Васиљевић је после неколико дана осетила прве симптоме болести, па су заједно прошли лечење за које се до данас веровало да је завршено у Србији.

(Курир спорт)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

И

11.07.2020 17:49

И шта сада чији су тестови исправни Србије или од Кипра??

ОДГОВОРИТЕ
Name

забринута

11.07.2020 18:14

Њемацки тестови најисправнији ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др

11.07.2020 18:46

Или није био излијецен, или се једна особа може заразити опет и опет и опет у кратком времену, сто би било катастрофа

ОДГОВОРИТЕ