Zbog fudbalera reagovalo ministarstvo zdravlja

Svega nekoliko dana otkako je objavljena vest da je bivši kapiten Crvene zvezde Vujadin Savić izlečen od koronavirusa, sa Kipra stiže šokantna informacija.

Sport 11.07.2020 | 19:15
Zbog fudbalera reagovalo ministarstvo zdravlja

Naime, iskusni štoper se 7. jula pojavio na prozivci u svom klubu APOEL iz Nikozije, ali je na testiranju pokazano prisustvo COVID-19 u njegovom organizmu.

Zbog toga je reagovalo i Ministastva zdravlja Kipra, koje je zabranilo najavljeno druženje navijača sa fudbalerima, jer se pretpostavlja da su igrači bili u kontaktu sa Vujadinom Savićem. 

- Srpski fudbaler je došao na Kipar 7. jula. On je zajedno sa ostalim igračima prošao testiranje. Njemu je u junu dijagnostikovan virus dok je bio u Srbiji, da bi posle 14 dana karantina i tri testiranja pre dolaska na Kipar dobio negativne nalaze na prisustvo virusa - piše u saopštenju Ministarstva zdravlja Kipra koje je preneo sajt Kanal 6.

Podsećamo, i Savićeva supruga Mirka Vasiljević je posle nekoliko dana osetila prve simptome bolesti, pa su zajedno prošli lečenje za koje se do danas verovalo da je završeno u Srbiji.

(Kurir sport)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

I

11.07.2020 17:49

I šta sada čiji su testovi ispravni Srbije ili od Kipra??

ODGOVORITE
Name

zabrinuta

11.07.2020 18:14

Njemacki testovi najispravniji ?

ODGOVORITE
Name

Dr

11.07.2020 18:46

Ili nije bio izlijecen, ili se jedna osoba može zaraziti opet i opet i opet u kratkom vremenu, sto bi bilo katastrofa

ODGOVORITE