У Црној Гори короном су заражена 23 полицајаца

Највише заражених службеника у центрима безбједности Подгорица и Рожаје - по седам, док су у Бару обољела два полицајца. Двоје обољелих и у Сектору за борбу против организованог криминала и корупције, саопштено је “Вијестима” из Управе полиције

Регион 11.07.2020 | 11:20
У Црној Гори короном су заражена 23 полицајаца

Двадесет три службеника Управе полиције позитивна су на корона вирус, 73 их је у самоизолацији, а ниједном није изречена мјера боравка у карантину.

Из безбједносне институције на чијем челу је Веселин Вељовић ти подаци достављени су након пресјека Институа за јавно здравље од 9. јула. Из полиције су Вијестима објаснили да је највише заражених вирусом Цовид-19 у Центру безбједности Подгорица и Одјељењу безбједности Рожаје - по седам.

“Седам службеника Центра безбједности Подгорица је позитивно на коронавирус, седам из Одјељења безбједности Рожаје, по два службеника су позитивна у Сектору за борбу против организованог криминала и корупције, Сектору за обезбјеђење личности и објеката и Центру безбједности Бар, док је по један службеник из Сектора граничне полиције, Центра безбједности Будва и Одјељења безбједности Плав позитиван на коронавирус. Надлежна здравствено-санитарна инспекција је за 73 припадника Управе полиције донијела рјешења о самоизолацији, док мјера карантина није одређена ни за једног полицијског службеника”, одговорили су из УП.

(Вијести.ме Фото: Борис Пејовић)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Радован

11.07.2020 09:40

Све земље које забране улазак наших људи треба вратити истом мјером.Како би баја добио паре од злочиначког ММФ-а то је друго питање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роко

11.07.2020 10:09

Устала је Црна Гора светиња се бранит мора,мило лопове,мило лопове.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан Форд

11.07.2020 12:15

Како сада имају заражених и одкуда оволико. Па до јуче нису имали ниједног. Све је наводно увезено из србије. Лажљивци