U Crnoj Gori koronom su zaražena 23 policajaca

Najviše zaraženih službenika u centrima bezbjednosti Podgorica i Rožaje - po sedam, dok su u Baru oboljela dva policajca. Dvoje oboljelih i u Sektoru za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, saopšteno je “Vijestima” iz Uprave policije

Region 11.07.2020 | 11:20
U Crnoj Gori koronom su zaražena 23 policajaca

Dvadeset tri službenika Uprave policije pozitivna su na korona virus, 73 ih je u samoizolaciji, a nijednom nije izrečena mjera boravka u karantinu.

Iz bezbjednosne institucije na čijem čelu je Veselin Veljović ti podaci dostavljeni su nakon presjeka Institua za javno zdravlje od 9. jula. Iz policije su Vijestima objasnili da je najviše zaraženih virusom Covid-19 u Centru bezbjednosti Podgorica i Odjeljenju bezbjednosti Rožaje - po sedam.

“Sedam službenika Centra bezbjednosti Podgorica je pozitivno na koronavirus, sedam iz Odjeljenja bezbjednosti Rožaje, po dva službenika su pozitivna u Sektoru za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, Sektoru za obezbjeđenje ličnosti i objekata i Centru bezbjednosti Bar, dok je po jedan službenik iz Sektora granične policije, Centra bezbjednosti Budva i Odjeljenja bezbjednosti Plav pozitivan na koronavirus. Nadležna zdravstveno-sanitarna inspekcija je za 73 pripadnika Uprave policije donijela rješenja o samoizolaciji, dok mjera karantina nije određena ni za jednog policijskog službenika”, odgovorili su iz UP.

(Vijesti.me Foto: Boris Pejović)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Radovan

11.07.2020 09:40

Sve zemlje koje zabrane ulazak naših ljudi treba vratiti istom mjerom.Kako bi baja dobio pare od zločinačkog MMF-a to je drugo pitanje.

ODGOVORITE
Name

Roko

11.07.2020 10:09

Ustala je Crna Gora svetinja se branit mora,milo lopove,milo lopove.....

ODGOVORITE
Name

Alan Ford

11.07.2020 12:15

Kako sada imaju zaraženih i odkuda ovoliko. Pa do juče nisu imali nijednog. Sve je navodno uvezeno iz srbije. Lažljivci