Шесторица играча Звезде позитивна на вирус корону

Срђан Спиридоновић, Страхиња Ераковић, Вељко Николић и један члан стручног штаба ФК Црвена звезда заражени су коронавирусом.

Фудбал 11.07.2020 | 00:01
Шесторица играча Звезде позитивна на вирус корону

Поред њих четворице, позитивна су и тројица реконвалесцената – Марко Гобељић, Бранко Јовичић и Душан Јованчић, наводи се на сајту Звезде.

Поменути фудбалери се неће појавити у субору на прозивци која је заказана за 10 часова. Шест фудбалера наредне две недеље провешће у карантину, што аутоматски значи да неће бити на припремама на Дивчибарама.

"Важно је истаћи да су сви остали играчи тестирани и да су добили негативан налаз, односно да немају коронавирус. Црвена звезда предузима све неопходне мере заштите и наставиће то да чини. Такође, обавештаваћемо јавност и убудуће о свим неопходним детаљима борбе против корона вируса уколико их, наравно, буде", пише на званичном сајту клуба.

Подсећамо, претходно су у Звезди били позитивни на Цовид-19 фудбалери Марко Гобељи, Његош Петровић, Душан Јованчић, Марко Конотар и Бранко Јовичић.

Иако је објављено да су Гобељић, Јованчић и Јовичић добили негативан тест, они су поново позитивни и налазе се у процесу потпуног оздрављења (Реконвалесцент).

Црвено-беле у суботу очекује пут на Дивчибаре где ће одрадити први део припрема за сезону 2020/2021. Тамо ће бити до 20. јуна, а потом следи одлазак у Врњачку Бању где ће одиграти припремне утакмице.

Суперлига креће првог августа, а Звезда први меч игра против Новог Пазара.

(Б927Старспортпхото) 

Коментари / 0

Оставите коментар