Šestorica igrača Zvezde pozitivna na virus koronu

Srđan Spiridonović, Strahinja Eraković, Veljko Nikolić i jedan član stručnog štaba FK Crvena zvezda zaraženi su koronavirusom.

Fudbal 11.07.2020 | 00:01
Šestorica igrača Zvezde pozitivna na virus koronu

Pored njih četvorice, pozitivna su i trojica rekonvalescenata – Marko Gobeljić, Branko Jovičić i Dušan Jovančić, navodi se na sajtu Zvezde.

Pomenuti fudbaleri se neće pojaviti u suboru na prozivci koja je zakazana za 10 časova. Šest fudbalera naredne dve nedelje provešće u karantinu, što automatski znači da neće biti na pripremama na Divčibarama.

"Važno je istaći da su svi ostali igrači testirani i da su dobili negativan nalaz, odnosno da nemaju koronavirus. Crvena zvezda preduzima sve neophodne mere zaštite i nastaviće to da čini. Takođe, obaveštavaćemo javnost i ubuduće o svim neophodnim detaljima borbe protiv korona virusa ukoliko ih, naravno, bude", piše na zvaničnom sajtu kluba.

Podsećamo, prethodno su u Zvezdi bili pozitivni na Covid-19 fudbaleri Marko Gobelji, Njegoš Petrović, Dušan Jovančić, Marko Konotar i Branko Jovičić.

Iako je objavljeno da su Gobeljić, Jovančić i Jovičić dobili negativan test, oni su ponovo pozitivni i nalaze se u procesu potpunog ozdravljenja (Rekonvalescent).

Crveno-bele u subotu očekuje put na Divčibare gde će odraditi prvi deo priprema za sezonu 2020/2021. Tamo će biti do 20. juna, a potom sledi odlazak u Vrnjačku Banju gde će odigrati pripremne utakmice.

Superliga kreće prvog avgusta, a Zvezda prvi meč igra protiv Novog Pazara.

(B927Starsportphoto) 

Komentari / 0

Ostavite komentar