Мима Караџић не носи маску, излази свако вече и наставиће то да ради!

Мима Караџић (65) каже да се није плашио и да ни сада нема страх од корона вируса, те да живи онако како жели и да не носи ни маску, ни рукавице.

Забава 06.07.2020 | 21:03
Мима Караџић не носи маску, излази свако вече и наставиће то да ради!

"Све моде пролазе, само вино остаје" - тако би он описао период изолације.

- Можда сам ограничене памети, али ништа нисам схватио у изолацији, јер нисам ни био у њој. Живео сам потпуно нормално, како чиним и сада. Прао сам руке целог живота и не требају ми посебне мере да ме натерају на хигијену - прича Мима.

-  Не носим маску и рукавице, па ако ме закачи вирус, закачио ме је. Излазим свако вече, дружим се с људима, тако ћу наставити и убудуће. Немам никакве нове приоритете, једва сам чекао да почнемо да радимо - каже глумац.

Последњих година глумац је спојио уживање и страст, па редовно посећује винске подруме широм региона и Европе.

- Редовно обилазим винарије, како код нас, тако и по Италији, Словенији, Црној Гори, Хрватској. Више ме занима вино, него било шта друго. Волим да га пијем и уживам у свему ономе што иде уз то, друштву, амбијенту. Вино има своју културу, није то само пити - објашњава Караџић.

- Кад ме питају због чега баш вино, ја то објасним на следећи начин. Кад неко попије за шанком ракију с ногу, то вам је као секс с ногу. Код вина мораш да отвориш флашу, сипаш, уз њега мораш да причаш са неким, са партнером. Вино му дође као вођење љубави, а ја сам увек за вођење љубави - истакао је Мима за Глорију.

Извор: Телеграф.рс Фото: Никола Томић

 

Коментари / 0

Оставите коментар