Због забране уласка у Црну Гору певачи губе огроман новац!

Некада је Црногорско приморје било главно стециште естрадњацима, који су по цело лето тамо имали наступе у бројним дискотекама и клубовима.

Забава 06.07.2020 | 13:18
Због забране уласка у Црну Гору певачи губе огроман новац!

Током сезоне највише су били тражени певачи попут Цеце Ражнатовић, нове и старе звезде "Гранда", Саша и Дејан МатићБобан РајовићАца ЛукасДара Бубамара и многи други. После више од две деценије биће ово прва сезона која ће проћи без музичара из Србије, којима је, као и осталим нашим држављанима, забрањен улазак у ту државу.

Додуше, сезона наступа ни прошле године није била на завидном нивоу јер су тамошње власти одлучиле да сруше највеће клубове на самој обали мора, попут "Трокадера", "Париса", "Амбинетеа", "Рафаела", "Малтеза", Мајмија" и још 14 угоститељских објеката у којима су током јула, августа и септембра углавном наступали певачи из Србије. Али, и поред тога, већина наших звезда је 2019. гостовала у Црној Гори, одржавајући наступе на отвореном и у објектима који су били удаљени од мора.

Према речима нашег саговорника, иначе познатог естрадног менаџера, већина певача је већ у проблему због недостатка новца и губитак летње сезоне само ће им отежати ствари.

- Мало је оних који могу да кажу да су безбрижни и да имају уштеђевину, а чак ни они неће моћи још дуго да издрже ову ситуацију. Естрада је на коленима! Највише губе они који су највише зарађивали, попут Цеце, Лукаса и Матића, а они који су узимали мале хонораре већ су почели да наступају по клубовима у унутрашњости Србије. Ако пропадне летња сезона на приморју, а све изгледа да хоће, штета ће бити немерљива - каже наш саговорник, инсистирајући да му не помињемо име, и додаје:

 На пример, Цеца је за један наступ у приморским клубовима узимала до 25.000 евра, а обично је имала по седам или десет тезги током лета. Значи, она ће ове године изгубити 200.000 евра. Лукас сигурно губи 150.000 евра јер је он био један од најангажованијих у Црној Гори, а ту је негде и Саша Матић. Колико знам, и Дара Бубамара је често одлазила да пева на приморје, али њене цене су ниже, она је можда зарађивала до 50.000 по сезони - сматра он.

Извор: Курир.рс Фото:принтсцреен

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Миркан

06.07.2020 12:20

Баш велика штета а поготово за Цецу.Породица се проширила а она сама ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бозе

06.07.2020 13:22

Зарадјују толики новац вец годинама и сада немају вец кукају.Ста треба да казе особа попут мене зивим на селу,сви у куци остали без посла у току короне.Једемо оно сто на њиви произведемо.Па опет се зиви.НЕ! Треба носити крпице и торбице од по неколико хилљада евра.Возити,јести и пити најскупље.Недао Бог да неко два пута обуце исту гардеробу или обује исте ципеле.Уопсте ми их није зао.Ко их засто је..

Name

закон

06.07.2020 22:08

бас мих је зао стаце поготово бабу цецу

ОДГОВОРИТЕ