Милош кренуо татиним стопама: Уписао ФДУ

Како медији сазнају из извора блиског породици Милош Глоговац, син Небојше Глоговца, примљен је на катедру за филмску и телевизијску режију Факултета драмских уметника у Београду.

Забава 04.07.2020 | 23:09
Милош кренуо татиним стопама: Уписао ФДУ

Покојни Небојша Глоговац синове никада није истицао у јавности, нити се са њима сликао за медије. Ипак, млађи Милош донео је одлуку да са свега 15 година постане водитељ једне домаће емисије, пошто је исказивао велики таленат за кување. Реч је о емисији "Кување грување", а једном приликом у њој се са сином појавио и Небојша.

Небојша Глоговац је иза себе је оставио троје деце - најстаријег сина Гаврила, млађег Милоша и ћеркицу Сунчицу.

Небојша је Гаврила и Милоша добио у браку са сликарком Мином Глоговац, са којом се, након година заједничког живота, развео. Мина и Небојша венчали су се 1996. године, а венчани кум био им је Војин Ћетковић. Из велике љубави добили су синове, старијег Гаврила и млађег Милоша.

Милош је завршио Пету београдску гимназију.

(Ало)

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Хју

04.07.2020 23:32

Да Бог да да нам неке друге вијести испуњава дан. Расту око нас генерације које од рођења гледају YоуТубе већи дио дана. Одрастају на црним хроникама, љигавим политичарима и старлетама оба пола. Покажите нам живот који нас окружује, на неки други начин. Ајде да игнорисемо све политичке вијести и све старлете. @Игноре

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цар

05.07.2020 05:02

Великан глуме поцивај у миру.

ОДГОВОРИТЕ